winning11

查看: 9517|回復: 4

[ericcsw報告] 東莞/厚街 萬壽宮 初遊卒之玩了5P

升級  63.33%

一星會員

剛從厚街回來,昨天(11/11)五時多到達厚街,未到過夜時間,於是走到樂X酒店,橫掂未試過,諗住玩一Q先,點知上到去暫時只得正骨,沒有囡囡供應,唔通己查到厚街,於是轉到江X酒店,怎知結果都是一樣,心諗大鑊,上到來冇野玩,即刻打電話給珊X主任,幸好他們照常營業,即刻訂定今晚房,跟住行過萬X宮,上次上去沒有玩過,於是上去看看,上到去見到主任坐在大堂,他也認得我,即刻便帶我入房,他說他們也是暫用酒店房營業,要到13號後才安全,囡囡亦是穿便服,不是透視裝,質數麻麻,最後揀了一個,服務一般,下次應不會再去.跟住走去醫肚,11時上到珊X,揀$198房,但亦要等一陣才有房,入房後揀完BG,再揀陪瞓生,諗住來過雙飛,但兩女說仲有陪瞓生,叫我再看看,令到我也心陏陏,於是叫多兩個入來看看,樣子一般,但身材OK,橫掂未試過,一於來過5P大戰.四女除衫後,四對波展現眼前,三個陪瞓生波波都OK,反而BG是最小一個,陪瞓生即陪瞓生,不能要求太多,主要服務都是BG做,在浴室玩浮床BODY,她們就在旁邊看,小弟弟比BG磨到硬晒,感覺自己好像AV主角,做真人表現給她們看,沖完涼大字躺在床上,四女圍住我,BG在幫我吹,吹完坐連,雙手亦好忙不停周圍左右兩邊揸波,渣完這個又渣這個,四對波,雙手都渣不晒,玩到咁上下,跟住玩歡樂椅,囡囡一時面向我在上面UN,一時又背向我UN,另一個就吮乳頭,雙手又要揸波,四女輪住來,UN到腳都痺,最後返上床再戰,平時都可玩2Q,今次玩了1Q,己無力再玩第2Q,雖然很過癮,但真是很辛苦,做完成過人都散晒.

升級  60%

一星會員

厉害,阁下高人啊。

升級  60%

一星會員

真係高啊。我都好想试下啊。

升級  66.3%

二星會員

一王五后

一王五后會唔會有少少超現實呢