winning11

查看: 5573|回復: 3

[金帝苑] [老厝邊報告]【金帝苑】好想食咗你·Cat (有圖)

升級  4.07%

二星會員

金帝苑 Cat (winning11圖片 嚴禁轉載)

[老厝邊報告]【金帝苑】好想食咗你·Cat (有圖)
http://sn11.cc/thread-2147068-1-1.html
註:Cat 通常返 12:00-02:00 / 162cm

有圖有真相

樣貌: 7.5/10  30中
身材: 8.5/10  屬於高挑型,望落去都幾正
波路: 8.0/10  34C 幾好搓
腿形: 8.5/10  屬於高挑型當然唔差

過程: 一早預約左,都係睇咗報告而去的,Cat入到房,一如其他師兄所講,夠晒淫的,望落好似想食咗你咁,也不用破冰,我都好快幫佢除晒啲底褲胸圍,再搓佢幾下波,沖涼個陣佢已經一邊搽泡泡一邊按摩,背根,子孫後代,都已經Feel到幾好,唔係流料喎,玩具bm同pat磨棍,激到淫,做埋水簫,沖完出去上床,佢叫我轉身,佢真係好似去咗揼骨妹按我背嘅穴位,有水準,拎轉正面錫下lin,指定動作完結後,吹奏時不停按我細佬d根,個口含住我細佬,隻手仲不停按其他位,幾新鮮下,試過咁俾人吹簫的,吹功當然有番咁上下,無齒感,做愛上套就男上先推到佢爆,大車少不免,狂插佢X下,幾好反應,出咗野後,細佬日落西山,佢仲繼續幫我按,堅舒服,按到夠鐘沖涼

服務: 9.0/10  按前列腺特色勁

都會返食,因為好大原因佢真係識揼骨

註:老厝邊報告-金帝
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  90%

一星會員

呢D囡好好玩

升級  5.83%

三星會員