winning11

查看: 4670|回復: 5

[金帝苑] [AKQJ10報告]【金帝苑】暗黑孫慧雪·Dior

升級  0%

二星會員

[AKQJ10報告]【金帝苑】暗黑孫慧雪·Dior
http://sn11.cc/thread-2244460-1-1.html

久聞金帝Dior乃床上健美之星,可惜日常時間較難夾到。撞啱前日假期前6點走得,上嚟11一睇有上鐘喎,打去book仲有個靚時間6點半,即刻go go go!

上到去入房煲埋集龍珠超,冇耐Dior就敲門入嚟打招呼,wow! 笑起上嚟有幾分似孫慧雪,著件露肩摟屌裙,同佢嘅黝黑健康膚色夾埋有種另類感覺 佢走埋黎望我煲緊乜,即刻話:「咦睇到力之大會啦喎」我話妳又知,大家互相笑下就破冰。跟手佢已經要抱抱+抽水再碰碰車,互相解甲後一副健美身形映入眼前,33B吸手波+細lin非常好揸好吮,佢仲話近排少左操搞到個肚有d鬆…小姐呀,而家妳零腩兼重見到少少馬甲線仲想點XD 我諗佢最Fit果陣真係不得了!入去沖涼,錫Lin水簫素股樣樣齊,雖未係超高技術,睇得出佢好用心!

之後大家出去乾身,我走背同毒龍,佢笑笑口話咁就「正面交鋒」啦,都係好細心咁去做番奶吮吹,得閒大家又車下咁。我問佢怕唔怕俾人奶西,佢即時「哇我鍾意黎黎黎」轉身就黎69,妹妹乾淨冇味,不斷用脷彈奶篤豆豆再鑽下佢,開始聽到佢係咁嬌喘兼對細佬全力攻擊…最後Dior先投降拎套話「我想要我想要」,一上套已經女上起鞭策騎,只係俾佢狂搖左廿零下就好似就出,咁就轉下師兄們嘅必試狗仔式,佢背脊線條真係好靚,扶住佢條結實嘅腰九淺一深由慢到快,Feel到約莫到子宮就細細力un 一下,跟住佢話「到啦到啦」同時收音肌介入,妹妹就係咁爆水,最後男上佢M字腳再夾我背脊要入深d,我就一路推一路彎低身食下提子,Feel到差唔多就出的起佢雙腿狂轟十幾下瘋狂派彩!!

完事後大家攬住抖左陣,佢話唔知我玩唔玩到掛鼓,我話下次先,不過都試下抱起佢…佢又唔重喎,佢話等我下次再返食要玩掛鼓XD 沖完涼著衫啱啱響鐘,同佢一齊出房時佢話「我等你下次同我掛鼓啊」… Dior真係會返食!

註:AKQJ10報告-金帝/春秋/雲來/鳳城/京華
Superadmin

升級  1.11%

二星會員

Dior佢得閒冇再放狗攞咩?

升級  0%

二星會員

把身一横 發表於 2024-3-30 12:41
Dior佢得閒冇再放狗攞咩?

你指佢平時放假放狗跑步?

升級  0%

二星會員