winning11

查看: 10712|回復: 7

[ericcsw報告] 東莞/厚街 珊瑚酒店 3p及4p

升級  63.33%

一星會員

上次在厚街珊X玩了4P,原本今次想去常平,但怕最近嚴打,故再去厚街,晚上九時左右到達,先去醫肚,等到差不多11時上到珊X酒店,揀歡樂椅房過夜,揀了BG後,再揀陪訓生,但只得一個,照要,一於起過雙飛,沖完涼後一輪口舌服務,再座上歡樂椅,兩女輪流互UN,真爽,返回床上再揀一輪完事.休息一陣再來,怎知做做下夠鐘,算了,留力明天去豪X,囡囡走後便訓.到了第二天11時左右離開酒店,食完飯又不想太早上豪X,於是走去沐足,再行了一陣,經過萬壽X酒店,還掂未去過,上去看看,房價$128,床邊有特大鏡,囡囡小費$300,諗住看看便走,但主任叫了囡囡給我看,因時間尚早,夜班返五時,不是太多囡囡,看了兩輪亦都唔得,橫掂目的地是豪X,便推說下次再來,等到差不多時間便上豪X,入房後再揀囡囡,看了幾轉,點知又見到上次舊相好,一於再揀佢,跟住再揀陪訓生,先來兩個,完全唔掂,跟住再來兩個,嘩,比之前兩個好得多,還掂兩個都食得落,冇理由揀一個,原本無諗住玩4P,唔理啦,照去.跟住四人同浴,囡囡幫我洗鳩又磨,我就不停三對波輪住搾,上到床,BG幫我吹,兩陪訓生就錫乳頭,今次4P沒有上次珊X那麼好,可能兩人太新,一個來了四天,一個仲是今天來,我是她這裡第一個客,,三女輪流插及搾波,爆了第一鑊.休息一陣,同BG吹水,她說最多玩過一次5P,一個台灣人和她及三個囡囡,聽到我心思思,好,下次有機會都要玩下5P,最後做完第二Q便走人.
深圳至厚街來回$90
珊X : 房$198+小費$300+100
豪X : 房$168+小費$300+100+100
沐足$50

升級  42.17%

三星會員

自從我既老相好唔係豪x做後,已經好少去啦,師兄你就好啦,次次都玩幾p
好野,你係得既!

升級  51.83%

三星會員

4p or 5p
會唔會好忙呀??

升級  55.08%

三星會員

兩個已經好難服侍....

仲嚟多個 wah!
明知愛這種男孩子,也許只能如此,但我會成為你最牽掛的一個女子。

升級  8.5%

三星會員

c兄、你就好啦!有運行!我去咗江龍、要了個紅a、失望而回!

升級  13.33%

一星會員

Brother:

Can you PM me about the phone/manager details? You have very good experience and information. Bravo

LRodman

升級  3.33%

一星會員

可否给电话我呀,谢了!

升級  66.3%

二星會員

厚街人生路不熟, 如果有兄弟可以提供詳細一點那名字就好了