winning11

查看: 12878|回復: 3

[利澳芬蘭浴] [閹尖大少報告]【利澳芬蘭浴】雪兒真精神 第二話

升級  13.33%

一星會員

你哋知唔知逢係白裡透紅嘅, 同埋重未畀人X到殘嘅女仔個身重剩番多多少少嘅奶氈味嘅, 呢就係好似d BB仔咁味, 呢種味自然散發出嚟, 搽香水都未必遮到嘅, 有d 女仔香嫌佢一陣味, 但係我講你聽, 呢d女兒香有錢都買唔到, 重有女人重保留有呢陣味, 就即係話佢d 體毛重未變粗, 鬢如絲, 軟如棉, 呵氣如蘭, 就係咁解. 唉!真係有d 想同佢打個車輪嘅衝動, 呢件嘢o岩o岩得嗰十八嵗, 不過相當爛玩, 先係放水沖涼嗰陣就向我挑釁, 話佢喺18被封為 "天下第一吹" , 佢話除咗天下第一吹(蕭)之後, 重有天下第一叫 (床) , 都係佢一手調教出嚟, 功力非同小可咁話, 重有佢同我輸賭話5分鐘內吹我唔爆就畀我任執, 送埋後花園點話, 我話得不過要戴套先..., 點知佢連應我都嫌費事, 一啖就將我老二成抽吞晒, 嘩! 條衰西真係麼打脷嚟嘅, 係咁搵條脷尖狂頂我老二個光頭之餘, 重識拗腰360度毒蛇轉身, 跟住嚟多招夜叉探海展開另一輪狂攻---電光毒龍鑽..........., 冇法啦! 老二幾曾受過如此蹂躪, 終於係5分鐘內, 口吐白沬, 應聲而倒, 睇見佢笑得咁得戚, 重豆住我老二同佢講, 光頭仔, 重有冇貨賣呀? 哈!咁底死. 我話等我索咁口老萬至泡制你個小賤人, 點知佢重好得戚咁話, "係有力至好呀" , 扑街吖, 你當我流架, 實行連屎忽都X埋你嘅...., 卒之X足佢成個鐘, 重X到佢出埋真水添,
禽日, 隻衰西先識打電話嚟話休咗兩日息, 問我陪唔陪佢上天地玩喎, 拿先撩者賤咋吓, X死無怨架!

升級  11.17%

三星會員

資料好有用,多謝c兄分享。
50 字節以內 不支持自定義 Discuz! 代碼

升級  80%

一星會員

有冇相呀讲到好正甘但系真系吾知有冇甘正

升級  93.33%

二星會員

有冇相呀讲到好正甘但系真系吾知有冇甘正多謝