winning11

查看: 16038|回復: 5

[至 尊] [軟硬之間報告] 至尊Suana報告

升級  32.59%

二星會員

4月12日星期三, 提前1小時同個損友一齊放工准備赴澳出精...
1645抵港澳碼頭, 到利記選購套票...
由于主要的大場都大部分試過, 新場... 一係就網上報告話唔得(楊生果檔), 一係就太貴(利奥水療)... 最后揀左至尊. 因為未試過, 網上報告都好似幾得...
$1218/位, 1715噴射出發... 先去金沙攞番D使用..he!he! 我攞到, 個損友玩貴D. 到至尊1900, 搵女檫背, 幾能貴!要$198/20分鐘... 重叫加鐘!!! 冇能小佢...
休息室尚可... 買套票20點前送師傅工(采耳/修甲或足底). 邊做足底邊食野(FOC)...食品OK... 當時休息室已有7-8客, 揀女亦在此進行. 由于夜班仍未上場, 早班居然只得1件老番, 4件越南, 10左右北姑!!! 同個損友一于等夜班... 但係... 到近2015都冇幾多個返... 損友要交人... 無奈之下揀两件越菜入房...
据損友事后話佢果件983OK, 但我果件982就...
入到房, 件越菜先開電視...本港台... (并無經客人同意或客人是否要睇邊個台, 有四仔睇). 跟住都有服侍除衫, 但跟住就去冲凉...
冲凉房就差強人意... 只得花洒... 條女有幫冲凉, 不過就有D抗拒摸佢... 冇水中簫...
返房上床, 求期dup下 (冇人間吸塵機)... 反身做正面... 好落力想吹爆... 到此, 我已經勁冇mood... 入正題... 草草了事冲凉... 尚余25分鐘... 條女仍然想睇電視... 超冇瘾情况下, 走人...
D主任都盡責, 見我咁快出房都問點解, 基于厚度, 冇話其他, 只講條女鍾意睇電視... 主任通知經理, 扣條女20分鐘及再犯停鐘...
雖然經理做咗野... 囡囡又係個别事件... 但個場嘅硬件唔掂... 房内得花洒... 服務方面, 同其他場D越南餐比... 只可以話係香港三街嘅標凖...我相信我都唔會再光顧...

以前疴尿射過界 依家疴尿滴濕鞋

升級  50.67%

三星會員

以為係香港旺角的至尊桑拿添

升級  15.93%

二星會員

近1~2年每下愈況,擦背常要求雙飛,服務欠俸,配套已舊,希望他們的管理層不要以扣錢為目的,
因果x環,最終受害者也是自己吧   
曾經也有懷念的客人

升級  5.56%

二星會員

沖涼沖到一肚氣....
真係唔抵。

升級  3.33%

一星會員

請問你幾時去左澳門至尊桑拿?因為我也想試下澳門至尊桑拿.
原帖由 tanwunkarmo 於 2007-12-29 08:39 AM 發表
沖涼沖到一肚氣....
真係唔抵。

升級  1.11%

二星會員

黑店一间,都系唔好去咯