winning11

查看: 7455|回復: 3

[其 他] [ladybear報告]【波士芬蘭浴】冇咩人提過

升級  76.3%

二星會員

難得過大海, 係信德望下價先, 見到有間冇咩人講嘅, 叫波士, 但價錢都幾經濟, 全套都係16XX, 本想揀金池, 但上次有唔好經驗, 再加上老闆都話唔錯, 咁就扑槌啦,
落船先去葡京搵D水腳, 玩到差唔多就過去, 隔兩條街, 樓下搭LIFT直上頂樓,
入去LOCKER除衫, 入面有大浴池, 香港好少見啦, 裝修都唔差, 唔算豪華但企理, 沖涼位有條女問擦唔擦背, 仲可以做埋BM
套票係送一個技功, 但我想留返揼骨, 冇擦到, 入大廳, 食個麵, 叫個技師按腳先, 推薦大家按大脾根, 好爽~
入房揀No., 可能係平日, 冇乜客, 好多選擇, 主打係越南同印尼, 另外有兩三個高班係泰國同國內(經理話係台灣), 但要加錢
對我嚟講, 越南都好好質素, MARK左個623, 等多一陣就去另一間房,
入到房, 同623四目交投, 細車一輪, 解甲後見到身材都唔差, 細細粒, B級但好揸手, 至少係真波~~
沖涼,(可以唔沖, 但冇理由SKIP左呢個前戲), 唔算主動, 但好聽話, 叫乜做乜.
抹身後就等佢服侍, 過程唔細講, 因為佢全程自動波, 好快就比佢搞掂.
再沖身, 佢問要唔要黎多Q, 我問清楚佢原來係一個鐘任砌 @@
第二ROUND我當然做返主動啦~~ 床上床下前前後後, 真係好聽話~~
出門口果下腳都軟, 出大廳再食個飯, 睇陣電視就入房瞓, 都係果句, 冇乜客, 可以瞓揼骨房, 我相信黎開馬交都知道, 一人一間房係好難得!!
瞓醒食個早餐, 焗個桑拿就埋單, 因為按腳加左個鐘, 都係比多舊幾~
再過去葡京睇下可唔可以玩多晚, 唉~~ 奉勸大家搵完女真係唔好賭...........

升級  93.75%

三星會員

我想問波士D越南妹,一個鐘内任砌,係真唔係啊。

升級  70%

一星會員

一個鐘任玩
好似好吸引
但軟件得唔得先

升級  41.92%

三星會員

Boss 我都去遇。技師質素普通,但我喜歡休休閒閒。有啲塲質素好,但係人山人海,米搞。