winning11

查看: 31023|回復: 35

[淡水王子報告] CP/富豪 ~ 小王子巧遇(官×娜)

升級  35.25%

三星會員

上個禮拜六放假我見悶悶哋,咁我就打個電話問吓我個老友去唔去褲蠔卡拉ok玩,佢一聽到我

咁問就答我梗係去啦,之後我哋兩個就坐火車出發去到常平,到咗站之後我哋就上咗架白牌車去

褲蠔啦,七點三我哋就已經去到褲蠔門口啦,我哋行入去一望,嘩.......差不多有二百條女等緊我

哋兩條淫蟲嚟揀,咁我哋就唔客氣開始揀啦,我朋友揀咗一陣就揀到啦,咁我朋友就行過嚟問我

得未啦,我就話我揀來揀去都揀唔落手喎!你俾多小小時間我揀女應該會揀到嘅,係我最難决定

嘅時候特然間有個媽咪走過嚟同我講介紹一個靚女俾我坐,媽咪仲話哩條女今日第一日上班,咁

我就梗係睇吓條女靚唔靚女先啦,我一望條女......咦!咁似官恩娜嘅,之後再望清楚佢嘅身材,

噢.............佢對波好大呀!皮膚又夠白,咁我就決定揀哩個啦,之後飲酒唱歌直至+一點鐘各自

各去開房扑嘢,入到房我就同條女講一齊沖涼,條女就好怕醜同我講唔好啦你沖涼先之後我再沖

,我一聽見佢咁講我就話唔得一定要一齊沖,咁我哋就一齊沖涼啦,沖完之後我哋就開始洞房啦

,我一開始嘅時候就發狂啜佢對波之後就慢慢向上賴佢條頸,舐到咁上下嘅時候我伸個頭過去

咀佢,噢...........天呀!佢竟然無反抗不特止,仲好鬼死投入同我嚟過法式濕吻,同佢咀咗幾分

鐘之後我就叫佢帮我吹蕭啦,佢一聽到我叫佢吹蕭,佢就即刻同我講佢唔識吹蕭,以前都未試

過幫人吹蕭,咁我就同佢講凡事都總有第一次啦!你唔幫我吹?唔通我攞個風筒嚟自己吹咩!

佢一聽都我咁樣講為有硬着頭皮過來同我吹喇, 佢含--都算求其啦!完全無技巧可

言,淨係識含住我條--係咁上下含,喂...........小姐你搵條利賴吓我尻頭好喎,你唔悶我都悶啦

條女就話我第一次幫人吹蕭係咁啦,我聽見佢咁講之後都無再強迫佢吹蕭啦,咁我就再吻佢肚

臍同大脾罅,舐到咁上下我個頭就向去塊西進發,我一手將佢對腳分開再撥開佢個西吼就即刻舐

下佢隻蟹新唔新鮮先,嘩............好好味呀 我好耐都未舐過咁鮮甜味美嘅小毛蟹

啦,我首先舐下佢粒陰核再不停係咁鑽,而佢就好爽咁不停喺度we嘩叫,我舐西嘅期間佢仲話

好舒服唔好停咁話喎,我頂佢呀,叫你幫我含--你就死哂狗,同你舐撻你就咁開心訝,哼........

一陣間你就知味道,我舐咗十分鐘左右我就開始想扑嘢啦,原本我打算一嘢就隊條賓州落去佢個

西度,但係條女就叫我帶袋做愛,我心想!哈哈哈...........哩啲入世未深嘅靚妹又點會難得到

我呀?我就同佢講你愛唔愛我?你對我有無感覺?咁條女就答我如果我對你無感覺嘅話又點會同

你打茄輪呀!咁我就話你咁樣即係愛我啦,愛我就唔使帶袋做啦,佢想咗唔夠十秒就同我講唔使

帶袋做啦,呵呵呵.................   咁我就唔客氣啦,我拿拿聲一嘢就隊落去佢塊

西嗰度係咁大大插,佢塊西裡面又濕又暖又緊仲好多西水呀,噢............打真軍嘅感覺真係爽,

哩一晚我同《官恩娜大戰四個回合》   直到明天早上十二點走人返香港

如果下次再有機會我肯定再搵佢玩

小弟今日係第一次寫帖,如果小第寫得唔好請多多包容  

升級  30.75%

三星會員

原來西唔係阿畢嘅專利,小王字仲利害,直头打埋真軍

升級  9.63%

二星會員

師兄有冇號碼提供?

升級  1.48%

二星會員

勁啊~~~~~

不過講時講, 如果條女個樣似官恩娜, 應該都會幾好扑~~  

升級  72.83%

三星會員

OH!  原來係咁.  咁官小姐就舐得過啊~~~

升級  23.33%

三星會員

be careful of AIDS

升級  1.48%

二星會員

呢間場我一年前去過一次, 感覺唔係咁好. 不過呢排好似多左C HING去玩, 可能間場管理好左

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 葛情輝 於 2009-1-8 19:55 發表

俾錢你都唔舐, 果然有骨氣, 欽敬欽敬

我就唔同喇,有錢收,又有西奶,何樂以不為呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  14.81%

二星會員

大家感覺好,打真軍是特別好。

升級  36.67%

二星會員

K房,酒店房,女女和其他常平的比較如何?

升級  1.48%

二星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2009-1-9 05:21 PM 發表

車~~~都不知有幾多人去髮廊拖女去 K 玩啦!!

亦都不知有多幾豬扒匿藏於 卡拉 OK 啦!!

唔好講咁多,相!!

P.S. 你自己張相都得... (^_^)

有道理~~~

升級  36.67%

二星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2009-1-9 05:21 PM 發表

車~~~都不知有幾多人去髮廊拖女去 K 玩啦!!

亦都不知有多幾豬扒匿藏於 卡拉 OK 啦!!

唔好講咁多,相!!

P.S. 你自己張相都得... (^_^)

不過髮廊女時常放飛機的經歷,令我不悅和對她們有介心。
各位ching有何心得可避?

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 淡水王子 於 2009-1-9 20:36 發表

可能係佢舐得太多毒蟹

所以而家就醒咗咁多啦   

我覺得你真是好了解佢,可能因為你地是同一類人啦
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  2.96%

二星會員

官恩娜可是很正点的啊!

升級  72.83%

三星會員

原帖由 danei210 於 2009-1-10 07:11 PM 發表
官恩娜可是很正点的啊!

Agree!! 我估佢都係一個very good partner~~~~~  

升級  88.58%

三星會員

大戰四個回合....師兄...勁呀

升級  11.5%

三星會員

咁你又幾吊得wor.  我就冇C Hing你咁勁, 我只係晚晚吊2次, 一星期吊足7日咁ge

升級  3.7%

二星會員

多謝真軍報告,真幸運

升級  37.25%

三星會員

好耐都未舐過咁鮮甜味美嘅小毛蟹,又打真軍,果然勁呀

升級  70%

一星會員

原來係咁!wakakaa