winning11

查看: 6415|回復: 4

[bermak報告] 沖繩 遊記 (有圖)

升級  80.37%

二星會員

三個男仔一齊去日本, 梗係要試下日本妹啦.
今次係小弟第二次在日本玩,第一次在大板玩水床令我對沖繩既期望都好大.
講番沖繩同其他地方比較唔同的是大部份的地方都以自己開車比較方便,所以我建議大家都租車.
第一晚美國村附近找飛機場,飛機場日本叫ヘルス(health)或者メンズエステ(MAN Esthetic,即係男美容院咁上下意思).
日本好既地方係資訊好似11台咁透明,有咩女番工,收費幾多差唔多全部上網找到,
我地最後去左一間叫'萬得拉'既, 泊好車之後三個人就一齊上去.

P_20160617_232809 - Copy.jpg

向Keeper示意我地係外國人之後,佢用簡單既英文加MENU同我地溝通,除左講要幾多分鐘之外,仲會問你加唔加OPTION.
例如除衫, 你冇睇錯, 囡囡除衫都係付費項目. 而且店舖仲要求客人唔可以在囡囡未同意下主動掂佢.
到底係沖蠅既例,定全日本既飛機場都係咁就不得而知了.
比完錢, 佢就帶我地去休息室, 等左一陣就入房.

P_20160617_231555 - Copy.jpg

呢間冇得沖身既,入左身之後囡囡就叫我地換衫.囡囡好友善,會盡量同你溝通,最後仲出動埋GOOGLE翻譯,
呢種重視,咁有HEART服務客既囡囡真係日本先有.
PART 1除左按之外, 仲有加油推背. 十分都有七分,因為囡囡細粒唔夠力.
PART 1 完左之後,佢好細心咁用一次性熱毛巾抺番乾淨你身上既油, 佢總共開左五條定六條來抺, 總之好多. 多到我覺得自己好似好污糟(笑).
PART 2 冇乜驚喜,僕在你身邊HJ, 好快就攪掂左.
完事之後,囡囡會比杯野飲同糖你食. 然後換衫走人.

我地三個賽後檢討, 一致都認為日本既飛機場有佢既特別之處. 大陸既飛機場可以好多花神滿足你身體的需要, 而日本既飛機場係滿足你心靂上的需要,果仲細心同溫柔唔係道道都找得到.
我想上班壓力很大的日本男需要的是後者多於前者.

第一日試左飛機場, 第二日大家都想執一劑大既,所以夜晚就去那霸既辻搵ソープランド(Soap Land).

P_20160619_204337 - Copy.jpg

辻係沖繩出曬名既紅燈區, 一路行過唔難發現日本男們渣車慢駛同門口既KEEPER對話. 另外有好幾個的士大佬問我地係咪去玩, 可以提供'情報'.
但我就冇理到佢地, 因為我覺得的士佬應該係有錢分先會咁做, 免得比人擋死牛.實際係唔係就不得而知了.
然後, 去到鋪頭我地知道自己犯左一個錯誤. 就係太多人(笑). 一來一個場有既女可能已經唔多. 二來就算有,我地唔識日文,KEEPER大佬都要打個電話上房比囡囡問下佢地接唔接外國人生意.
如事者行左三四間都冇咁多位, 但又唔想分開玩. 於是乎轉搵飛機場玩.
今次既機場有得沖身,花灑同床在同一間房. 但今次我抽中左下纖, 位囡囡十分之HEA又冇笑容. 打破左我對日本囡囡永遠是好的印象.
反而我朋友仔食倒好野, 係PART-TIME 既OL.

就係咁,我帶住一點的失落番到香港, 希望下次再去日本既時候可以食倒好野啦.

升級  31.88%

四星級會員

多謝師兄的沖繩遊記,睇後才知在日本玩要先得囡囡同意才可掂佢。

升級  4.67%

三星會員

謝謝師兄報告遊記,見識了.

升級  42.58%

三星會員

惦吓都要問,另我諗起東京一間外送按摩店,一樣唔俾客人多手多腳........

升級  56.92%

三星會員

日本包膠好小有,謝謝師兄提供寶貴情報,去日本我念大家最想試就係玩滑dodo水床........

升級  73.7%

二星會員

肯接外國人既場希望會多返D