winning11

查看: 26654|回復: 9

[aa報告]【北海金灘】遇上可愛、得意惠州囡囡

升級  90%

一星會員

唉,唔可以唔承認,年紀大左就少左冒險精神,悶悶地本來想搵新地方去,點知又不自覺甘打左電話俾最穩陣嘅開大場之一:北海金灘。
    今晚“平安夜”,晚上有約會,所以早啲過去。去到經理早已經係到等緊我 ,入房,一向深得我心嘅經理又問我想揀乜女,我心諗,最好妳serve我啦….但係理智話俾我聽,都係揀女算啦,但要睇相有要出返門口睇,懶得去呀。冇法。最終都繫經理幫我揀。
   經理介紹86號,佢係新做,條女細粒得意,惠州人叫琪琪。識講粵語,啱咀型,經理真係知我口味,經理你可以走啦,留低條女得啦。囡囡黎咗一個月到,十八歲,不過對車頭燈幾大 。一隻手只揸唔晒,我估係C CUP掛…雖然大,但唔DUM。一開始,叫我座係床邊,佢係我面前除衣舞,白色內衣,黑色T-BACK,個車頭燈彈下彈下好爽。我當然上下其手啦!係一路大家互除後,之后就一起衝涼。侍浴過程就唔講啦。
   衝完涼,上返床做服務。服務小弟弟(冰火等)及漫遊,吹左大約5分鐘,之後带套上马,好有女朋友嘅感覺…。跟住轉咗我係上面,狗仔式等等。我一向都知我係要攪好耐先出到,好多時都要攪20分鍾先出。今次我都攪咗15分鍾先出到,不過佢都無任何怨言。佢一個字形容,正。窄而有水果種。反應都好播衝啊.....完事,之後冲凉,俾钱走人,前後共558(仲有張80蚊coupon送....)走時見到好耐冇見118號,樣比以前風騷同姣咗。下次一於嚟試你。

升級  60%

一星會員

如果自己無能力出報告就唔好copy人地果d啦!!!!!!真失敗!!!!!!!

升級  53.33%

一星會員

嘩好大個波呀

升級  15.75%

三星會員

囡囡都 OK 喎

升級  24.07%

二星會員

大脾紋到花哂, 唔似得意妹噃, 似前少年太空隊員多D

升級  12.25%

三星會員

個囡囡唔錯

升級  25.19%

二星會員

睇到我都想。。。

升級  10.74%

二星會員

囡囡都 OK 喎

升級  69.25%

三星會員

幾正喎

升級  35.56%

二星會員

get a pair of porky legs
a good man from hk but play in china.