winning11

查看: 6473|回復: 3

[荃 灣] [mmmccc10報告] 元朗CoCo/荃灣可樂

升級  63.33%

一星會員

今日下午有個空檔‧殺落去元朗千色對面大棠樓,其實一心想搞B單位同D單位‧因上網睇過幾好‧點知去到入晒閘冇計,唯有試吓CoCo啦!開門覺得同網上睇冇乜分別,扮晒可愛‧幾得意,入去佢話入房先除衫因為都幾凍‧冲涼跟住上床都幾好服待‧擔得又耐,叫得又大聲‧○K啦三百蚊‧值得一提着好衫坐係度睇部老閉,出面有個細路應該二十都未夠,四圍按鐘?我問CoCo點解咁得意呢?佢話「係呀!而家好多小朋友又唔夠錢又有需要就四圍講價囉!係咁架‧就算入唔倒閘啲小朋友話睇吓都好喎!」我聽完心都實埋,咁都得乜嘢世界呀?出去咁啱跟住個小朋友走,佢係前面講電話內容大至話「都以經話二百伍架啦‧都冇一個入倒×佢xyz‧‧‧‧」真係想一腳伸落去‧細路冇錢就唔好出嚟玩啦!返屋企打飛機啦‧人哋都有阿媽生架!辛苦錢嚟架!你老味谷九氣!好!一於殺出荃灣幾大就幾大‧嚟到眾安街個心有啲驚喎!因為網上有兄弟話昵排荃灣掃得好嚴喎!唉!燒賣就燒賣!鬼叫自己咸濕呀‧一於冲上去‧嘩呢度都幾爆架‧二樓冇人得嫻‧上三樓按鐘點解冇人開呢‧有人拍我話搵我呀?嘩嚇九死人咩!入去睇清楚咦唔係飛飛咩?佢話叫可樂,得喎細粒得嚟大波‧我最鍾意呢啲叫做「廟細燈籠大」正!全程手同口都冇離開過對波‧幾好玩!搞掂想走又係部老閉見倒有個阿叔又係同頭先元朗個細路咁‧四圍講價!我頂!冇錢咪X玩啦仆街‧影響晒啲男人呀!真係即刻返屋企同各位兄弟報告吓先得。

升級  83.92%

四星級會員

乜而家荃灣掃得好勁咩?

升級  83.92%

四星級會員

仲有呀

我記得有人同我講過話德華街陸拾六號成日企咗某某部門的人
防止人進入
又對由大廈走出嚟的人問長問短

升級  53.52%

四星級會員

人哋出嚟做好辛苦架