winning11

查看: 5779|回復: 11

[性 疑 問] 有無人知道液體安全套?

升級  84.44%

二星會員

在咀咀"南X藥店"見到有只"康多樂液體安全套",話係美中港研製o既喎,可以殺AIDS殺性病仲可以避孕,中國863計劃産品,有無人知香港有無得賣啊?香港公司齣o既喎!幾錢?

升級  80%

一星會員

大陆的野都好信? 味咁simple啦

升級  84.44%

二星會員

畱意左一下,深圳o既好多藥店同便利店都有得賣喇. 再講,如果真係流野,大陸已經咁多人,再齣幾億中國政府未好唔掂? 呢隻野係中國政府推廣o既,功傚應該不會係假o既,除非你賣到的真係流野就無得講啦!

升級  80%

一星會員

師兄, 大陆的人為攢錢有勿講唔出?

我做塑膠化工假, 理倫上大陆係不可能有此技術, 詳細唔講啦太複雜

祝出入平安.

升級  70%

一星會員

康多乐液体安全套,我上yahoo.cn網搜尋,我估大牌子既話,係yahoo應該會搵到,可惜我只係見到康樂多......狗粮之類,兔兄,有冇詳細資料呀???

未確定之前,都係用生,不如用熟既好

升級  84.44%

二星會員

sorry,係"康樂寶"至o岩,為香港長江醫藥化工實業公司研製,長江生物藥業有限公司生産.網站http://www.konrapo.com,係google.com上麵有好多連接.本人不係廣告商啊,隻不過如果香港無就係深圳買返來.同時介紹俾咁對套套有敏感的巴大用咋.

升級  84.44%

二星會員

隔離臺有C兄話屈臣氏有售
還未去睇

升級  55.83%

三星會員

千其咪用

升級  43.83%

三星會員

我都見過!
但安全情度就...........
真係唔知!

升級  84.44%

二星會員

珠海同內地的五星級酒店已經大部分提供呢種液體安全套
澳門SN亦見到,據BM GIRL講重有收隂作用!
使用一次,可以持續8個小時有傚

信晤信各位自己唸!

但我覺得是個福音
一來大陸人晤鍾意用套,如果呢樣野得到推廣,可以減少傳染機會
二來據德國佬的最新研究報告指齣,安全套上o既油性物質對男女的外生殖器都有危害,增大女性患子宮癌的機會,各位可以係google上蒐蒐
三來女友或者老婆晤使再食避孕藥,晤怕會肥喇!

不過最瘌痢既係,呢種野晤便,要差晤多50文一隻!

升級  84.44%

二星會員

【本報訊】隨內地經濟發展,貨運業興旺,每日數以萬計貨車在全國公路上奔走,當中包括每日來往中港的貨車司機,不少司機都會趁穿州過省的休息期間尋花問柳。由於貨車司機的流動性大,對性病、愛滋病的預防意識不足,已經成為性病的高危人群。
內地公路沿線的黃業興旺,特別是珠三角一帶的公路,髮廊、按摩院等色情場所林立,讓不少壓力大、工作沉悶的長途貨車司機心癢癢,在運輸期間到色情場所消遣減壓。

半數按摩女染性病
可是色情場所的妓女感染性病的情況非常普遍。廣東省當局早前一項調查顯示,在四間按摩院內一百二十五名員工,竟然有一半人感染各種性病,情況相當嚇人。

可是,一項由中央性病愛滋病防治合作項目辦公室進行的調查顯示,貨車司機對防治性病愛滋病的認知率只有三成五,僅高於娛樂場所的從業員。不少貨車司機更將性病帶回家中,感染妻子、禍及家人。

針對這個情況,內地正加強對貨車司機傳播性病防治知識,與此同時,香港亦有團體針對來往中港兩地的司機,向他們宣傳防治性病、愛滋病知識,並派發安全套。

升級  84.44%

二星會員

睇到未?  其實三沙一水消費既大部分香港人  不是我們呢D上呢個網的人  多數係地盤大佬同貨櫃車大佬(無貶低意思)  觀唸不一樣ga