winning11

查看: 5083|回復: 6

1128 師弟手記之 綠漆伯 韓式前列腺保健

升級  30.67%

三星會員

28 號凌晨 , 好凍 , 過了 綠漆伯 洗白白 , 由於凌晨關系 , 場內並不多人
洗白白後到大廳坐坐 , 叫了碗雪菜肉絲米醫醫肚 , hea 左一陣便過點技師電腦慢慢挑
此更 , 中港泰 D 女 , 硬係欠少少 , 冇乜心水
再望望韓日香班技師 ........ 噢 !! 精神好多 ............
旁邊服務員問我按什麼式 ? 又話韓式好好 , 但我只想按日式推推油便算
咁我問問價 , 原來日式 188 , 韓式 258
咁我再問服務員 , 日式韓式有乜差別
服務員只答 : 推的油唔同 , 日式用 BB 油 , 韓式用什麼什麼高級香薰精油
咁我明了 , 就挑日式便算
挑了位樣子不錯的技師 , 工號 8x8
於是上房 ........
去過此場都知道 , 去按摩房也要行上一層再加一段路 , 大概分幾鐘吧
此分幾鐘可以令我改變按摩模式 , 由日本飛去韓國
第一位 sell 我做韓式的服務員可能說少了野
到上一層 , 由第二位服務員帶房 , 邊行邊向我講 , 做乜唔做韓式 , 韓式舒服好多 .......
我也冇理他 ........................
跟手服務員仍 sell ........ 凸然間爆左一句 .... " 按前列腺好舒服 "
我-- !!! 你早講嘛 , 而家被你挑起條筋 , 就韓式吧 !!
就係咁 , 分幾鐘 , 原本去食味千拉麵 , 咁臭 upgrade 去左食人蔘雞
廢話講完 , 在房等候 , 技師到 !!
與電腦的相有少少差別 , 但總叫靚女一名 , 對車頭燈大到無倫 ( 如做 body , 爽死 !! )
此妹在 Part 1 的手勢也叫可以 , 但對我未算有 80 分 , 但對一般人而言 , 達 90 分
到推 Pat Pat , 由 Pat 至啷啷 , 都叫滿意
反身 Part 2 , 主攻啷啷 , 推到小師弟立正企定 , 但此妹見到也只是笑咪咪 , 從不 touch 小師弟
於是又到大師弟把口出動了 , 叫她幫手出埋 , 她 reject 了 , 又搬 D 公司 規矩出來 , 又話她唔識 ..........
噢 !! 天呀 !! 放火唔救火 , 有冇搞--錯 !!!!
好不容易的電話聲响起 , 夠鐘 !!
臭係咁 , 小師弟就被此妹遺棄了 !!
簽小費 , 呢道的小費單都幾仆街 , 做客人一定唔多 likely
由左起 小圓圈 50 , 80 , 中間開始大圓圈 200 , 300 .........
咁我咁乖 , 冇污染人 , 又冇被污染 , 又唔想簽 50 咁老--土 , 就簽 80 啦 ( 對我來講已好多了 )
技師見到 80 , 黑面兼話 個個客都簽 200 !!
我心諗 : " 我未瞓呀 , 仲清醒 , 簽 200 , 傻架 ? "
我心再諗 : " 污染我都話丫 !! "
就係咁 , 技師就走了
跟手大覺瞓至中午 , 此場的床墊又幾好瞓

全程買單共 392.95 元 , 好 X 肉赤呀 !!

升級  1.48%

二星會員

下.........冇出埋???

我去長安寶石都出埋啊。最近寶石仲按2送1粒鍾.  出2次都得.  C Hing下次可試試

升級  17.67%

三星會員

咁都冇得出 ???
浪蕩天涯一浪子

升級  7.67%

三星會員

最憎d技師抓小費抓到出晒口,阿叔一定唔會去呢間場

升級  88.58%

三星會員

影出黎d女幾好喎

升級  30.67%

三星會員

原帖由 blok 於 2008-12-5 08:11 PM 發表
影出黎d女幾好喎

ok ga

升級  12.22%

二星會員

原帖由 葛情輝 於 2008-12-3 10:50 PM 發表
下.........冇出埋???
我去長安寶石都出埋啊。最近寶石仲按2送1粒鍾.  出2次都得.  C Hing下次可試試

咁正? 但係最梗要係d技師得唔得同有冇電腦選呢?