winning11

查看: 9196|回復: 20

東門新HAI港 ~ 黑店報告

升級  40%

二星會員

23/10 (THU) 8:15pm 去到東門新海X休閒中心 (係6樓, 樓下有波樓 & 酒樓, 近戴斯酒店果間), 先沖涼, 地方舊, 設備殘, 毛巾黃, 快快手手沖完出大廳按腳, 但條女雖肥, 但無力, 似洗腳多 d , 算 ~ 送既無所謂。

30mins 後入房, 經理問做咩式, 我話做半套, 佢覆我冰火連乳奶推拿呀 ?! <------ 重點

我話係呀! (我上網睇過有咩式先去, 有做功課)

然後經理話呢度唔合消防, 裝修緊, 叫我入房先, 佢帶女仔來, 睇o岩去 3樓 開房 ?!  (o下?! 心諗咁都得 ?!)

唔夠一分鐘, 經理就帶條女來, 中女, out ...

我話要後生 d ge, 佢話 OK, 但第二條女睇落就後生, 但扒一件, 又 out

第三條女 la, 唔算後生, 樣60-70分, 好厚妝, 我估 21 - 25 之間, 身材適中, 算 !! 好既一餐唔好又一餐, 就呢件 la .....

然後同條女搭電梯落樓 (其實既尷尬, 著桑拿衫帶個著 sexy 衫既女仔搭電梯去開房, 好彩 9:30pm 無人)

入到房, 條女除衫, B Cup 波, 俾個 Bra 呃了, 唔係肥, 但有肚腩, 格拿底仲有毛 ~ 著衫比除衫仲靚, 條女自己沖涼, 我就睇珠光寶氣。

10 mins, 條女仲完埋牙, 反轉錫背, 再波推 ~ 然後冰火走火

唔係我走火, 係條女只用冰吹 (無 dom)

雖然偷工減料, 但吹得幾好 ~ 正 <------ 全晚唯一一個正!

吹了 15mins 左右, 條女突然拎個 Condom 出來, 我問做咩 ar ? 佢話佢想要 ~ 佢想要唔代表我想要, 當我傻仔呀, 你咁既質數做埋咪成五百 ?! 唔得!

我就同佢講唔做 la, 我想口爆, 口爆好玩 d, 條女即時面黑, 服務即時差了, 手口並用咁要我出野 ~ 我當然敵唔過佢個飛機口 la, 我好快就射了。

全程唔夠 1 hr, 因珠光寶氣仲未做完, 我睇到二妹兩公婆去 Ball 果 Part 就上返去 6/F。

然後換衫, 個 locker 仔攔路追 tips, 我俾 RMB 10 打發佢走, 去前檯埋單

我問收港幣嗎 ?

佢答收 ! 多謝你 $488, 俾港幣就 $540 呀!

o下 ?! $488 ?!

佢答係呀 $488。

唔係喎, 我做半套 $268 呀!

經理走過來話, 你個係冰火連乳奶套餐, 送多 1Q 嘛 !!

o下 ?! 我明明同你講我做半套喎 !!  <------- 大家睇番上面重點

但你做o左 1Q 嘛                         < ------ 你又知我會開D ?! 唔通對每個客也用呢招 ?!

我無做喎, 吹爆 ja                         <-------- 個經理即時 o 咀, 打俾條女問呢招點會失手 ?!

然後個經理話佢條女話你又做喎       <-------- 你咁都得, 話我借你十萬呀 ......

我死話無!

個經理話你出左呀嘛!

我話吹爆 ja

個經理話條女話有叫你做, 係你唔肯做, 要吹爆     < --------- 終於講真話啦

咁咪 $268 lor

個經理話個套餐送 1Q, 唔做也要收錢  <---------- o下 ?! 你不如話借我十萬, 我唔借也當我有借算啦, 反正都老屈

因我急住返 HK, 我同經理講, 錢我有, 但你咁屈我, 我以後o黎, 我會叫埋 d friend 以後唔o黎

佢好惡咁話邊有屈你呀

我好快俾了 $540 就走, 然後同經理講, 我一定上網寫番話新海港屈客錢

個經理即時就埋o黎凶我, 你個扑街仔, 你試下寫呀, 你睇下我搵唔搵人斬鳩死你個扑街仔 <-------- 我好驚呀, 你在明我在暗, 我現在就 post, 我一有時間就四圍貼, 搵人斬我呀笨!

個 report 完啦 !!

個經理鬥雞眼咖, NEW海港香港電話係 6559-4759 / 大陸 13068434759, 大家認住唔好去呢間黑店啦

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
如果經理真是咁講,真是要窿窿同武神鋒去跟進行喇
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  48.67%

三星會員

嘩~ 好黑

升級  1.48%

二星會員

呢間場有冇c兄去過?會唔會真係有咁o既事呢?不過,大陸真係咩都會發生。

升級  47.04%

二星會員

咁都得,,,有冇攪錯

升級  1.08%

三星會員

嘩,驚驚,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

升級  78.58%

三星會員

凸,一於開佢名唱出去,
謝謝你的報告

升級  56.67%

三星會員

搵我都無用....而家金融海嘯,做得唔好果d,自然有天收佢,阿們

升級  7.67%

三星會員

記得以前去過一間場玩,未行門口已經有一班人走出黎
阿叔心諗,唔係黑店黎啊,原來係佢地個晚未發市,所以見到阿叔,就好似見到史前動物咁

升級  6.75%

三星會員

多謝報料,咁嘅一定冇幫趁!

升級  1.48%

二星會員

回復 #16 bokyeh 的帖子

唔幫襯就已經係最大懲罰。

升級  10%

二星會員

絕對相信.....個經理平時都很串

正一趕客經理, 況且很多靚女都走左

升級  46.67%

一星會員

豈有此理!!!火呀!!永不錄用!!

升級  20.37%

二星會員

一定唔會去啦.多謝c hing

升級  77.04%

二星會員

竟然咁Q樣欺凌你哩D咁 能 熱心對祖國無私奉獻嘅同胞,
真係要成立一個"有組織及防止欺騙嫖客委員會"
張d黑店名上網.

升級  33.33%

一星會員

贊成, 唱衰黑店!

升級  23.33%

一星會員

原帖由 葛情輝 於 2008-10-25 06:19 PM 發表
呢間場有冇c兄去過?會唔會真係有咁o既事呢?不過,大陸真係咩都會發生。

呢間場我一年前去過一排, 講真o個排真係好旺
不過管理問題, d好既o係新年都過哂檔
個場其實死左8成
不過個老板好似都係d有勢力人物
同區好多間如x源都係同一老板

升級  46.67%

一星會員

嘩,驚驚驚驚驚驚...................

升級  33.33%

一星會員

Support! Let's teach the manager a good lesson!

升級  3.33%

一星會員

經濟唔好...又想屈機呢間野好狗