winning11

查看: 10177|回復: 3

[肥笨蛋報告] 羅湖【嘉寶城】美容師出口要多比小費

升級  17.25%

三星會員

好唔容易返咗五日工,星期六無事做,就北上去按個正骨,出門口時突然落大雨,個心都灰咗一半,原來係想去水圍按,但見咁大雨,都係改去羅湖算啦,免得過關後要淋雨,過咗羅湖關就去找換店出口的嘉寶城,本來只係想按個 "瞎子中式" (真係睇唔到失明的技師) 但洗完身一入到大堂,就比個著黑色制服的美容師,遊說去做淋巴推油,肥笨蛋見佢個樣都幾可愛,又話自己仲有好多營業額未做,好啦,就幫你一次。
入到房,同一般的淋巴推油無甚麼分別,但到簽小費的時候就出事,當佢取出小費單寫的時候,至同肥笨蛋講淋巴推油收一百八十八兩,肥笨蛋問佢點解多出二十兩,佢話技師做就一百六十八兩,佢係美容師,就要比一百八十八兩,肥笨蛋問佢點解唔在開始的時候講,佢只係話多出二十兩,唔緊要啦,算數,二十兩肥笨蛋仲比得起,唔同你嘈,有失香港人身份,到比簽小費的時候,肥笨蛋原本係簽三十兩,但佢見到之後,就扁起嘴,話多點啦,我好落力推油的,改就改啦,改去五十兩,點知佢仲唔滿意,話點解比咁少,其他客人推油都比一百五十兩啦,跟著就在本小費簿不停找,又真的比佢找到一張比一百五十兩的小費單,不過肥笨蛋今次真係唔笨,佢癲我唔同佢傻,就係五十兩算數,仲一定無下次,都唔知邊條仆街真係比一百五十兩,做壞晒規矩。
肥笨蛋現在提醒各位師兄,嘉寶城的美容師號碼 # ,入房前要想清楚,仲有簽小費唔好條囡話點就點,做壞規矩,令其他後來者受害。

升級  45.25%

三星會員

一百五十兩小费??梗係有d野既
肥c兄有無動手

升級  7.67%

三星會員

估唔到都笨蛋兄都中招,其實阿叔之前都去過,仲衰左俾個阿嬸
話說阿叔工作辛勞,加上週中有場老鬼國慶杯叫阿叔去踢,簡直係疲上加疲
於是阿叔打算去按下輕鬆下,貪方便就去左呢間野
一開始都係俾d著黑衫既妹妹煩住,不過阿叔一向都好鐘意妹妹仔,算啦,就同你傾下啦
傾傾下個心都有一半或以上飛左入房,阿叔都係受唔住妹妹仔既誘惑,真係冇鬼用
點知呢個時候,突然走黎一個靚爆鏡既採耳師,問阿叔要唔要採耳,阿叔個心已經完全飛晒去你度,你話點咪點囉
採耳過後,阿叔入房按摩,點知佢安排左個肥阿嬸黎,阿叔心諗︰乜咁大整蠱啊
咁都仲未算,好戲在後頭,佢出盡全力同阿叔按,簡直好似攞命咁
佢一路按,一路話阿叔已經到左末期咁濟,今日佢要替天行道
就係咁,阿叔條老命都俾埋佢
到左最後簽小費既時候,佢示意阿叔簽多一點
基於佢的確有出力按,所以阿叔簽左五草

老實講,阿叔向來按摩有三不︰一不被男人摸;二不被盲人摸;三不被阿嬸摸
今日已經犯下彌天大罪,阿叔已經懊悔不已,仲要阿叔一錯再錯,實在不可以
如果阿叔再去呢間場既話,相信只會去採耳而已

升級  0.37%

二星會員

比多150,系咪可以叼埋先