winning11

查看: 23928|回復: 7

[中國城] [太陽系1010]【中國城】長身索女 (有圖)

升級  44.67%

三星會員

阿麗   三圍:34-22-34   強項:雙峰壓頂

經常聽人話喺邊度邊度食咗件索女,但我自問做咗廿幾年人,喺夜場真係從未遇到過索爆靚女。為咗解開呢個多年心結,我決定再闖祖國夜總會,搵唔到索女我就唔返嚟!
老友話呢期夜總會有好多高質新女返咗,本來我都唔信,嚟嚟去去咪又係咁上下。點知入到中×城夜總會,嘩!單係行行企企嗰批囡囡都超晒班,點解會咁嘅?問過經理,佢都話解釋唔到,總之就高質啦!既然係咁,一於坐低就試吓有幾正先。
唇槍舌劍
頭一轉「佳麗」進場,我細佬已經開始有反應,不過貪心嘅我誓死要睇多兩三轉先決定。左揀右揀,連媽咪都有啲唔耐煩,問我有咩要求,我心諗梗係全部都啱啦,奈何「荷包」冇彈藥,梗係要揀件「極品」先至扑錘!
媽咪好似睇穿我諗乜咁,於是出去拉咗件囡囡入嚟。從遠望阿妹已經覺得佢與別不同,行近啲睇,大鑊,居然仲高過我,真係自己攞架嚟丟。之不過阿妹實在太正,令我無辦法抗拒,一於拉佢埋枱坐吓先。
阿妹自我介紹叫唐麗,廣東話就麻麻,但講嘢陰聲細氣,加上嗰啲尾音確實聽到人好銷魂,令我雙手都不自覺地慢慢游上阿妹大腿。阿麗一啲都冇抗拒,反而報以一個淫笑,似乎話我知可以更加放肆。咁我又點會客氣,一手伸入阿妹裙內,另一手就從後抱住豐臀,爽呀!摸吓摸吓,阿麗話有啲熱,問我介唔介意佢除咗件外套,Of Course No啦!幫你除埋都仲得呀!
話口未完,阿妹上身就除剩件Bra-top,露出一對北半球再加一條「深坑」,照我經驗睇,起碼有D!「吓,乜咁睇小我呀,梗係有F啦!」阿妹笑淫淫話。「阿妹,你冇嘢呀,F?發夢冇咁早。」一輪唇槍舌劍後,阿妹唔服氣我話佢唔夠勁,居然捉住我雙手放喺佢對大肉球上話要畀我驗明正身,一陣暖流從雙手傳到大腦,連我細佬都有反應。唔掂,睇嚟都要即刻上房解決。
浴室纏綿
阿麗出奇不意嘅舉動,多多少少有啲嚇親我,為免陣間出醜,睇怕我都要控制吓個節奏。入到酒店房,第一件事就要求阿妹沖涼先,不過阿妹竟然Say No。「唔得呀,我要同你一齊沖,唔係點服侍你呀?」又好,我哋兩條肉蟲除晒身上嘅衫,望住咁長身嘅阿妹,真係想唔硬都唔得。佢都知我有啲忍唔住,偏偏仲要引誘我,先用對大奶同我玩Body,捽到我全身興合合;之後再嚟一招「洗車底」,唔通佢想我未砌先爆?不過我身體已經不受控制,任由阿妹擺布。阿麗見我咁冧更加變本加厲,出埋口術,實在太爽嘞!我要求即時上床開戰。
上到床,阿妹一個大字形攤喺度,望住佢嘅嬌軀,齊晒「架生」,波大、腰幼加長腿,究竟我應該從何入手好呢?都未諗清楚,阿妹就扲住我個頭推埋佢胸前,好軟熟呀!我托住阿妹對大肉球,左搖右擺,玩到忘晒形,連阿妹瞇起雙眼呻吟我都聽唔到。
忽然間,我隱約聽到:「我想要呀,畀我啦!」咁快?既然阿妹要求到,惟有成全佢,於是我就對準目標,起勢向前衝,幾下猛烈嘅衝擊,阿妹已經招架唔住,緊緊攬實我,纖腰亦配合我嘅節奏前後擺動,唔夠十五分鐘,我已經爽到想爆,但阿妹都未肯放手,結果我都忍唔住畀佢搞掂。
梅開二度
經歷咗一輪速戰速決,本來我都想休息吓至再戰,但飢渴嘅阿麗又再騎上我身,用雙手挑逗長槍,令佢慢慢又再硬起上嚟。美色當前,就算再攰都要死撐,之不過瞓喺床望住阿妹修長嘅雙腿夾吓夾吓,又另有一番味道。長腿果然冇得頂,我又再一次畀阿妹嘅騎乘征服。我心諗今次應該有得抖?點知,阿妹忽然屹起雙臀,喺我面前扭扭吓,咁即係咩意思先?
我一會意,立即從後推進,跟隨阿妹擺動嘅節奏開始進攻,經過一輪直路快放,話咁快就衝到終點。玩得咁高興,當然要開香檳慶祝啦,但我一唔小心,搞到周圍都係,難得阿妹眉頭都唔皺一下,咁玩得嘅囡囡,下次幾大都要再Mark過。

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

係咪入錯版呀,好似馬交中國城喎?
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  30.75%

三星會員

乜交板都好過冇新Post!

升級  78.58%

三星會員

入錯版唔緊要,
最重是好報告/好介紹.................

升級  68.58%

三星會員

真有文材,攪到好似自已係當事人一样

升級  32.96%

二星會員

very nice body

升級  14.52%

四星級會員

張相大些就好啦

升級  39.26%

二星會員

good anyhmorr photos??