winning11

查看: 4626|回復: 3

[飛花亂愁腸]【東方雅典】正人君子的正骨報告

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
好耐冇出過貼,今日有啲心情就同大家講吓我早幾日嘅正骨之旅,

識唔識我嘅網友應該都知道,小蚯是好--正直嘅,

行事往往都是光明磊落,仲有一個外號叫 " winning 良心 ",

但是點解我上次去南山嘅 " 東方啞點 " 會做咗個鬼祟機呢,

話說是咁嘅.......

由於我是第一次去,我朋友就推介我做 " 新雅典風情式 " ,

此項目包括一個鐘大堂,兩個鐘按摩,

至於按摩服務方面,技師姐姐是會按理你那兩粒可愛的蛋蛋,

但大家注意,按蛋蛋是正規服務,沒有其他意思的,

但我想問吓大家,當你嘅蛋蛋被人玩弄於股掌之中,

你會有咩感受,老實說,我徐咗 " 己經硬咗 " 之外,

就再冇其他意識了.....

當我硬到好似個帳幕咁,而技師又想搵多啲小費,

好自然,技師姐姐就問我耍唔要打出嚟,

個一刻,我只是 " 嗯 " 了一聲,就給技師姦污了.....

理單結算連小費是三百多,當然啦,鬼祟機小費己經一百,

由於小蚯好小去呢啲大型正骨場,所以好難話比大家知間場好唔好,

不過地方就真是好舒適,環境一流,生果任食,小蚯應該會再去....嘻嘻....﹗﹗

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

winning 良心
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  3.17%

三星會員

呢間係正骨場, 妳一去就即刻俾妳整污糟, 勁

大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 大勝 於 2008-9-4 10:25 發表
呢間係正骨場, 妳一去就即刻俾妳整污糟, 勁

妳做乜用個 " 妳 " 字呀