winning11

樓主: superadmin

[其 他] 【指壓當年】指壓專題

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

唔知係咪台灣佬貪BoBo美色, 做左女工冇耐就升上管工.

升級  80.75%

三星會員

鳳凰兄有冇試過當年砵蘭街天成大廈啲坡妹?
唔記得那一年了,鳳凰兄記得嗎?

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

浩然正氣 發表於 2013-9-6 20:00
鳳凰兄有冇試過當年砵蘭街天成大廈啲坡妹?
唔記得那一年了,鳳凰兄記得嗎? ...

應該1995/96年巳經有,當時北妹沒有那麼多,後來平價背妹趕走晒d坡妹。
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  69.67%

三星會員

鳳凰 發表於 2013-9-6 16:45
2003年的 重有張好好正的, 更能表現 35D-22-34的S身形, 但露了點不能貼

成人貼圖區嗰邊應該可以貼.

升級  69.67%

三星會員

出道遲,冇上過淘德,人生一大遺憾!

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

C9fans 發表於 2013-9-7 00:40
那個時候我經常上皇上皇大廈一間馬欖,
經常有好嘢, 鬼妹都有, 試過一個澳洲妹, 金毛. ...

皇上皇我都去過,果時真犀利,主要大街彌敦道都有唔少架步!

幾間都係要上一樓才有lift坐的。應該係商住樓,用住家型式來經營,叫做播甚麼推拿的。

果然邊有咁多人行街,旺角北少少未到始創,條街巳好靜。

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

鳳凰 發表於 2013-9-6 19:02
淘德越南妹中, 最鐘意 BoBo, 跟住就係盈盈. 原來姖地越南是朋友黎架, 住近河內, 打過台灣鞋廠工. ...

記起 BoBo 之前,淘德重有另一個越南馬王叫水莉的,有冇人試過。

升級  23.42%

三星會員

鳳凰 發表於 2013-9-7 04:24
記起 BoBo 之前,淘德重有另一個越南馬王叫水莉的,有冇人試過。

有,仲有四眼妹

升級  62.25%

三星會員

鳳凰 發表於 2013-9-7 04:24

其實我想講水莉好耐,硬係想唔起佢個名,
水莉我應該做過接近十次。
印象中佢當時係等緊攞香港身份証,所以好大機會現在還在香港。
所以希望師兄如果還有佢相片存檔的話,就唔好post出來。

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

eat-tart 發表於 2013-9-7 12:02
其實我想講水莉好耐,硬係想吾起佢個名,
水莉我應該做過接近十次。
印象中佢當時係等緊攞香港身份証, ...

好的,我剛找到她的相,差點貼了,好在你講話佢可能在香港。其實那些越南女仔應該是旅遊證來的,好多一過期冇耐就被拉左,

BoBo都係過期居留,唔知點解姖咁好彩,咁紅咁旺都拉唔到姖。姖係想返越南至自己報案話過期居留,但又唔使即刻走的,反而可以留在香港等上波庭。跟著判左罰錢及限期要走,重可以留多幾個星期搵錢,所以BoBo一共留左在香港7個月,其他女仔多數個幾兩個月就被拉左。

水莉好似係假結婚來的。需然霞姐讚水莉,但我鐘意BoBo多些笑容,開心和投入。

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

BoBo走後,2003年12月來左個哈爾賓妹,不是淘德駐場女,是外面馬房叫返來的。好高大,唔係肥但排球隊身形。好白滑的,姖話香港人唔鐘意咁高大,成日比人彈,我就好鐘意,因我夠高大。找過她都有10次,玩得好激,同姖創過一招女上姖前後搖時,我就放隻手指在她後門門口,她搖前就妹妹撞到小鳳凰被我插得好深入,搖後時妹妹插少左時,後門就就撞正我手指,插左入去,開頭就前後都唔係插咁深,跟著慢慢收緊距離,直至搖前搖後都插到好深。姖就好high,好似飛上天咁,高叫天呀天呀,玩左一次上癮 (係姖上在引,不過我見姖咁high,我都好鐘意咁同姖玩),以後次次都要玩。到1月尾過年返左鄉下,姖話會返,但一直都再聯絡唔上。唔知係冇返黎定係淘德唔再用那馬房的女。

升級  25%

三星會員

bobo,應該講梗佢,借用man169片段

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  2.92%

三星會員

呢張相嘅bobo好靚

升級  69.67%

三星會員

C9fans 發表於 2013-9-7 00:40
那個時候我經常上皇上皇大廈一間馬欖,
經常有好嘢, 鬼妹都有, 試過一個澳洲妹, 金毛. ...

出道後我沉迷開擗後路,誤入岐途,食少好多正路好野.

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

四眼妹就冇乜印象。

升級  14.6%

四星級會員

日日發靚女

本帖子中包含更多資源

x

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

日日發

本帖子中包含更多資源

x

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

日日發

本帖子中包含更多資源

x

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

日日發

本帖子中包含更多資源

x

升級  20.44%

四星級會員

......西安妹,未來香港,在深圳中出佢無數次...........