winning11

查看: 6345|回復: 3

DS中伏.險.險.險

升級  45.33%

三星會員

星期六 八月 02

小弟中午剛剛從DS歷劫歸來,今次都算執返身彩  
話說昨晚的8點幾去到DS,經過體育館路間鴻X,見條街歌舞昇平。
諗住平平地先食個268餐,正同條女在豬肉枱玩上玩落之際;
公安衝門而入,當堂斷正 。心諗今次大檸樂,死能更喇!
之後被押往派出所,其後負責該案之公安搭住膀頭同我講:
「放心!無事!合作D!五千蚊加一夜拘留就可出去。」 當堂個心都定D。
之後被四個公安押去禁機,後來在派出所審問室屈左一晚兼簽左一大堆口供及文件, 第朝被送去拘留所過堂當坐左,跟手返淡水放人。由琴晚8點幾比人玩到成第日11點幾, 足足十六、七個鐘,其間公安雖然話有錢比就放人,但個依然十五十六,擔心足全程  。

唉!今次好彩無事返到香港,都算破財擋災  
臨放人時個公安重同我講:「記往!六個月唔好再斷正,唔係就神仙難救」
重話:「放心六個月後就無事喇」

嘿!我在拘留所亮完相又未走得時同班公安及獄卒吹水,條公安叫我返DS小返鑊先走補返琴晚條數,我話唔夠膽;佢話放心 0咼 而家無事 0咼,個獄卒又加句鬼叫你去D細場咩,大場咪無事囉!又話去乜桑拿丫,唔安全,叫條女上酒店房咪乜事都無囉!諗諗又係,公安唔會隨便去酒店查房,就算見到只要死口話女朋友甚至一夜情,班公安都咬你唔入。

我無豬籠車坐,成間桑拿淨係拉左我、對面房有個大陸仔,同兩條女上公安車,而家諗返都唔知係唔係間場要交人,所以冼我。如果唔係點會間場無事,其他女又無事,而且淨得我同大陸仔扣留一晚,兩條女半夜點幾鐘走左,第朝先返 0黎 一齊去拘留所亮相。

ps :當時對面房個大陸仔和我一齊中招,佢唔肯俾錢,結果要入冊!!

升級  17.25%

三星會員

大場派片派得足,安全度當然比細場高啦

升級  10%

二星會員

寧可信其有,多謝師兄呀!

升級  0.37%

二星會員

系都去D大场啦,