winning11

查看: 5441|回復: 3

[little-君仔報告]【麗記】111號 90後甜美型 (有圖)

升級  57.78%

二星會員

前一排病病哋,冇出來搵食,但系情欲早已爆棚,今日終於恢復,精神曬..
嗱嗱聲上去搵食,本想約33# 老相好,但系上到去,見多咗好幾件新貨,整體質素都唔錯。
唯有逐個玩,今日揀咗111# 部長話系90後,遠睇的確似,幾高下,165cm?最緊要笑起身好sweet..

上樓開房,換咗7樓,雖然窄D,不過整體衛生 硬件都幾新正。好快囡囡就敲門入嚟,小小babyfat,pink高踭鞋,可惜件衫唔多靚,如果換成蕾絲裝 你話幾好咧,哈哈~

冇咗制服誘惑,咁只有光豬表演喇~ 攬攬錫錫後,好自然變光豬,B+波,好揸手,啡色雲,咁熱天氣,雙乳有小小汗珠,好,我幫你瀨干佢,哈哈~ (重口味了..) lin頭系敏感位,啜幾下就有反應,好投入,話曬90後,玩起來特別有feel..

前戲完就去沖靚涼,來個含水蕭,馬馬虎虎過得去,不過我教佢玩深喉,囡囡都肯照做,心態唔錯,可能初次玩呢架嘢,有小小嘔吐樣,哈哈~ 深喉幾下,無勉強佢.. 不過囡囡肯聽肯教嘅心態令我好滿足!
返到床,開始佢嘅服務,冰火- body 錫渾身,雖然花式唔算多,不過真情投入已經有加分。

鐵棒早已扯起,skip服務帶T就開戰!妹妹夠窄,逼迫感好爽,夾得細佬下下透大氣,90後真唔錯,nice。少花式嘢功夫補足,後生囡果然好體力,全自動上馬,fin腰好落力,細佬俾佢瘋狂坐爆咗...
第二Q,起身抱腳靠牆插佢細妹~ 高妹着高踭鞋,呢個pose真系有D難度,如果ching夠高不妨一試!哈哈~

評價:滿分10分

樣貌:7分 身材:7.5分 心態:9分 功夫:6分

賽後感受:整體唔系值得一試嘅囡囡,樣sweet,皮膚如果白D會更好(囡囡話前一排去沙灘玩~ 。。。)
窄西囡囡,心態唔錯。。

推薦指數:8分

升級  14.52%

四星級會員

平均都不錯

升級  43.33%

一星會員

波几大但样子一般

升級  45.93%

二星會員

长的一般,咪咪好大啊