winning11

查看: 7693|回復: 7

[jennytang報告] 試mk 女神86號 又中招 好在有件swc 888號

升級  91.85%

二星會員

VIP會員2022

[jennytang報告] 試mk 女神86 又中招, 好在有件swc 888 100分服務補數

長話短說, 唔想寫故仔, 約了86 , 真係得155 以下, 相頭可以接受, 128, 165 好過佢好多, 相頭得五分都係女神, 周街都係女神, 唔係話佢好差, 不過同想像中差好遠, 可以看了report ,
見到真人都好失望, 算了, 都預左,以為可以博下,又輸左,  part one 都ok , part two , 飛衫 bm , 合格, 無 mood , 試下咀, 一兩下, 算, 摸下波, 搞掂就算, 回來玩手機, 到夠鐘走人, 好恨失望,
總結佢唔係好差, 只係人地話女神,原來係普通野, 所以好失望,  試過  165 都幾好, 雖無666 , 都交足戲 ,幾nice , 健談,  算合格以上, 唔係very good,
128 就 very good , 交到戲 , 有飛衫, 飛 bra, bm , 有法式, 下路都有三, 會搞氣氛, 玩得幾開心,

真係唔信邪, mk86 , ch50 都中招,再去 swc , 服務王, 888 , 見到真人, ok , 幾好, 可以比6分, 身材嬌小, 一來就飛衫, 嘩咁熱情, part one, ok ,part two 玩互動, 近來好少試過放題囡囡,任玩, 堅666 , 唔係無吹水,
現左一陣佢用 iphone 放音樂, 玩 dancing queen, 跟住又換衫, 佢真係 high,地, 以為佢飲大左, 玩到差唔多, 就吹, 我見佢吹了好耐, 都無出, 叫佢唔好吹, 話怕佢辛苦, 聽到囡囡一句話好感動,

佢話, 出來打工堅係辛苦, 吹係佢概責任, oh my god , 骨場竟然有這樣好心態的人, 今時今日咁概服務態度先係, 重好過劉華, 玩左咁多年, 第一次比囡囡100分, 雖然唔係好靚, 身材唔係一流,
但服務真係   very good, 走時重講多謝我點佢,  有禮貌,
囡囡話紅左都唔, 吞 port ,  真係無野講,

講真話可能有人唔中意, 呢度只係  share  經歷, 唔係買廣告, 信不信由你, 近來試過, 好多囡囡, 最好就是她, ch50, mk 86, mk 165 , mk 128x4, times68 , bmb 56, 20, swc

升級  14.52%

四星級會員

是那個場呢

升級  58.83%

三星會員

VIP會員2022

Jenny Tang, wonderful! 中肯,真實!  分享吓, 最重要大家係大家開心!!

升級  41.11%

二星會員

師兄,終歸都食件好嘢!

升級  89.26%

二星會員

塞翁失馬焉知非福 人生亦如此

升級  12.96%

二星會員

邊間埸呀Ch

升級  39.63%

二星會員

Swc 是那場啊

升級  73.33%

一星會員

用代號, 不知道阿, 可用名?