winning11

查看: 19906|回復: 7

[kq007報告]【泳康桑拿】活潑囡囡,中女彈開

升級  83.7%

二星會員

“泳康桑拿”以前係正骨場。但依家就轉咗型。轉咩型就唔多講啦。個駐場經理就同非常。就呢日去就打電話叫我上去玩。
  間場離羅湖關口都好近下,好易搵。上都去先啱啱開業,前幾日都係試業。見到經理就話要玩下vip房,經理帶我去vip房,話俾間最大嘅vip房我。之后就去咗間vip房,嘩!間房真係好鬼得。嘅浴室可以十個人同十衝涼都得呀。仲有間迷呢干蒸室。個經理就話幫我安排一個活潑嘅囡囡。之後經理就去叫女,三分鍾左右就叫咗個女上來。你條女係11號,條女入到房就話房號大諸如此類嘅話。真係好活潑呀。希望係床上都活潑呀啦。身材都ok。之后就除衫衝涼,侍浴功夫都可以。
   衝完涼就埋床,我就“太“字形攤屍咁攤,細佬就高高射向天花板。去就自動趴上床,用對波同我波哋。服侍好周到,真有好,假又好。之後又用細妹磨我,仲又埋環迴立體聲:呀、呀,你好硬呀,我好濕呀.....。呢份專業要讚。之後就冰火,佢張大口,一含差啲就全根盡沒。估唔到佢有咁勁嘅吞吐量。之后橫吹直啜,雪雪聲不絕於耳。唔忍,一嘢吉入谷底,佢功伕好,乜高難度動作都玩得起,半邊燒鵝脾、老漢推車。觀音坐蓮玩勻晒。佢大汗淋灕。我氣喘入牛。最后爆晒。爽呀。活潑就有呢度好,唔似啲中女咁求其,爆都爆得痛快啲。最後沖完涼出佢,嘅經理講呢都有自助餐吃。免費。啱啱做完劇烈運動就補充下都好。啲嘢好唔好食就見人見智啦。買單:598,優惠50就548(普通房就468同樣優惠50)。仲有promote玩,就細玩飛鏢。相應分數有相應優惠。

升級  3.17%

三星會員

最緊要開心

呢間野轉型都轉得好徹底下喎
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  96.08%

三星會員

多謝報告!!

而家喺深圳骨場開個大;
一般都要5,6百人仔,
按中位價550計...啫係大概HK$630,
再加埋車費和路上時間嘅損耗,
喺香港D2,3線骨場玩差唔多,
呢D場喺佐敦+旺角一帶大把選擇!

所以我一直好希望深圳D邪骨場;
可以突破過去,引入真正嘅莞式桑拿,
就算收多2,3百我都第一個支持!!

升級  15.75%

三星會員

間房都唔錯喎

升級  21.11%

二星會員

浴室有床wor,點解無野玩既?
囡囡係對眼差d,否則都幾可愛既.

升級  35.56%

二星會員

嘩, 囡囡好好玩哦, 好好笑容
a good man from hk but play in china.

升級  88.15%

二星會員

Looks good! but the BG is not my cup of tea.

升級  2.96%

二星會員

都唔係際遇問題囉!
我去過兩次, 都係唔愉快,