winning11

查看: 3710|回復: 5

[帝濠桑拿] 《夜遊王》834期【帝濠桑拿】夢夢 大股惑

1萬

18萬

管理員

《夜遊王》834期【帝濠桑拿】夢夢 大股惑

《夜遊王》834期

請大家星期四記得捧場啦~
(2013年2月21號 星期四出版)

唯有投入、唯有愛自可以做好呢份工。喺夢夢決定投身「帝濠桑拿」之前,佢咁同自己講,「我知道做得浴花就無得選擇,任對手高矮肥瘦、粗幼咸唔咸濕,我都一樣要接受,既然揀得做呢行,就無理由俾自己唔開心,所以,我決定做到有『交』無類,上得嚟捧我場嘅,我都會一視同淫。」

當然,唔可能個個客都似吳彥祖,至於夢夢係如何克服心理障礙,投入浴花角色裡頭?夢夢話,其實無想像中咁難,「自己一向都鍾意吹簫,好多時吹下吹下連自己都會濕埋,咁浴花喺服務上嘅指定動作一定無可能無吹簫呢瓣,唔怕同你講,其實吹簫既係人客嘅前戲,亦係我嘅前戲。」

鍾意做,自然會做得好,夢夢嘅口技,喺行中係有名嘅,肉緊、大啖、同人客有交流都係佢備受稱讚嘅原因之一,不過想用一招獨步「舞」林明顯係唔夠嘅..............

封面女郎:帝濠桑拿 夢夢
    身高:5呎5吋
    三圍:34-24-34
    短評:姣到出晒面,最後一滴都俾佢撈埋。

Anna Anjyo 安城アンナ
都市「性」女

因為矜持、因為男士的粗野不體貼、因為傳統觀念給女人的枷鎖、因為種種理由,即使已經去到2013年,仍有女士會覺得,即使自己有需索、有要求,也要安份守己地等男士作主動,因為一說出口,這個女人就不是良家婦女了。安城卻從來不理這一套,對於性,她一向都沒有包袱。

她看了碧咸給H&M拍的新一輯的內衣褲廣告,整個人像發燒了一樣,男人原來可以性感成這樣的!「看著他的肩膀、他的手臂和小腹,還有褲襠間那隆起的部位,我就有種想吃大肉腸的衝動,對呀,可以把它握在手上、塞入嘴巴,想到那個畫面我都慾望高潮呀...............

《夜遊王》834期

請大家星期四記得捧場啦~
(2013年2月21號 星期四出版)

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  16.3%

二星會員

大大~ 封面寫話有 9號會所開年美女圖..咁D美女有冇除衫比你地影先??

1萬

18萬

管理員

腐皮 發表於 2013-2-21 12:02
大大~ 封面寫話有 9號會所開年美女圖..咁D美女有冇除衫比你地影先?? ...

當然有啦,不過暫時仲係"私人珍藏",唔可以咁快出街住....
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  11.17%

三星會員

18桑拿攻略???

升級  10%

一星會員

幾正咁

升級  8.15%

二星會員

囡囡唔錯.......要捧場