winning11

查看: 5349|回復: 5

淡水陶園一夜遊

升級  50.74%

二星會員

尋日一落班,就同位淫兄連夜趕上淡水,點知系淡水入口收費站度,點車已經排曬大長龍,柴可夫們都會心淫笑。。。
經過耐心等待,終于抵達目的地陶園。。。哈,縱早,7點幾鍾,拉拉聲叫靓女吳主任叫女上來,先睇咗輪A牌,唔多掂,靓女吳話A牌得10個,我昏,再睇輪B牌,全身開始發冷,我地以為B牌又只系得10件喔,就一人簡返件A牌,開始先水床,囡囡好落力,跟住開咗一炮,之後例牌莞式服務,覺得無咩瘾,條女越睇越唔好睇,所以決定開多炮叫巨走,點知閑聊間先知道B牌有70幾件喔。。。我即刻叫巨CALL靓女吳,再帶幾個B牌入來,過咗陣,有條女入咗來,一睇即中,好靓下,于是拉拉聲放上條女假,同第二條女開咗第3炮。。。算玩咗個接力雙飛。。。。

最激氣喈系。。。出到門口果時發現一件新來又清純又靓喈女,剛想問號碼同電話,就俾人帶咗去上鍾,谷鬼氣。。。帶住遺憾離開咗。。。

盛惠600大元,A牌400包房費,B牌300包房費,期間不限開炮次數。。。各位ching可以一試。。。。

升級  2%

三星會員

不過陶園那邊比較偏遠, 沒有食野地方!

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

射射包膠, 點解5去西湖呢?

聽講軟件好D噃, 又冇咁辟噃
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
點解啲女越見越靚架
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  53.33%

二星會員

b better than a ?  good deal.

升級  30.75%

三星會員

All You Can Fuck - 唉! 唔啱我哋呢D老嘢啦,反而長D時間仲實際,因為要攪好耐 - 先硬!