winning11

查看: 3842|回復: 3

小心羅湖的大賊.見人就偷

升級  45.33%

三星會員

本人上星期由東莞出差回來, 坐火車到達深圳火車站. 諗住盡快坐的士去朋友個度入飯, 點知行到香格里拉附近, 突然間沖出來好多媽咪, 問你去不去sn或搵Fl的囡囡 , 我當時那有時間去, 加上我一邊行一邊睇手機短信, 就冇理佢地, 原來這的媽咪係幫的賊打掩護, 等我行咗100米時, 回頭一睇我的雙肩包, 所有的帶都打開晒, 一check, 原來唔見咗成4000元的PDA,(短短兩分鐘, 就偷咗我的野) 嘩! 我即時行返轉頭, 諗住可以搵到賊, 但一眼所見就是那些媽咪, 那有賊, 想報警, 但當時夜晚十點幾, 去邊度搵??? 唉, 怪自己不小心嘍. 真倒楣  
不過, 我還是提醒各位大大小心呀,  羅湖的賊真係好多, 且好厲害. 小心   
上去玩一定要打醒十二分精神呀! 不然就

升級  21.48%

二星會員

Thanks for telling

升級  29.63%

二星會員

what pity

升級  93.5%

三星會員

帶少啲貴重物品上去會好啲囉!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"