winning11

查看: 4184|回復: 2

吉吉包膠

升級  78.58%

三星會員

by - 夜闖寡婦村.

上個禮拜三悶悶地上左吉仔玩.點解去吉仔貪D女夠嫩過夜夠平.夜晚9點幾去到阿姨到馬上CALL雞頭.有幾條女上.睇中左條短髮幾靚士女仲有D氣質不果好COOL.但係佢竟然同阿姨講吾肯過夜只做快餐.阿姨聽到火都埋係度狂小.我即刻拉條囡囡入房.音聲細氣同佢講(小妹是不是不想包夜.如果係我就同阿姨講我吾喜歡你)可能就係呢幾句說話.D囡囡覺得自已仲似反個人.即時臉露微笑點頭話可以呀.搞掂.沖完諒我又吾急係度同佢玩下手機聽下佢嗡又話自己好識搞頭髮.搞衫.講到禁上下就開始料.條靚妹真係嫩口無疤又滑又彈.毛又少.線形HI.摸落去無乜水(多數靚妹都係)跟住手囗拼用.開始成條線都係水.線我急不及代一入.頂.緊能到PK.禁多水要推6,7下先成條入得晒.吾知係吾係之前有左溝通.囡囡都好入肉.打晒車輪.成過情中還有2次特大的高潮反應.真係好有自己女感覺.搞完之後兩條玉蟲還抱在一起.囡囡問我可吾可以打個電話.我話K.原來佢打比男朋友.我仲聽到佢講(女;我好想你.男;我也是.女;我剪了頭髮難看死.不想見人.男;不用怕.我馬上去剪短來陪你.女;不要啊.男;你在干什麼啊我好想見你啊.女;我也睡著了.想著你才打比你.你好好休息.寶貝.啜.886.)囡囡仲好甜禁同我講佢D.2個月前係吉仔隔離工業區工作認識1個月到比左隻豬佢.自己係屋企老大(17歲)媽說要找多一點錢回家.叫他去福建那邊.他又不想離開男朋友.咪偷過來做雞,我好信佢.又好同情佢.看著他望住愛人相片的表情.為條仔佢死都肯.我吾G鄧條仔幸福定PK.又好能怕第時條女抱能住條仔打比我點算.吾好諗.我人性控掣吾到我獸性切多幾獲先.kaka到了第二朝囡囡同我都飽晒.我咪俾錢照公價醒多1百,囡囡又開心.我又飽濟濟.抄埋佢牌返香港.(睇討論區3個月.上去玩有4.5年.第一次寫報告.寫得太煩吾好離題請各位師兄睇完冇插禁入)

升級  93.5%

三星會員

有好嘢食!恭喜恭喜!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  86.67%

一星會員

Please pm雞头电話我