winning11

查看: 34009|回復: 11

福田區 福民路 水都國際健康俱樂部 - 簡報

升級  30.67%

三星會員

地點 : 福田區 福民路 12 號 知本大廈 ( 即福民地鐵站 D 出口 )

後台 : 強大 , 水都酒店

前門 : 夠大 , 門面超闊落 , 實在罕見 ,  超靚   

LOCKER : 超大 , 闊落 , 新淨 OK  

??房 : 29 格 , 水力夠 , ??液 , 洗髮水 ..... 不知名

水池 : 4 個 , 大那隻 , 有水柱 , 水力按摩 ...... 水療場標準

大堂 : 大型 , 分幾區 , 應可容 200 人 以上 , 場內裝修幾豪華 , 東南亞風情  

座椅 : 電椅 絲絨 , 多角角度調控 附 LCD TV   

餐廳 : 大型 , 價偏高

大堂項目 : 48 元 起  

其他功能 : 網吧 ( 頭鐘免費 , 以后10元/小時 ) , 乒乓球 ( 免費 ) , 英式桌球 ( 收費 , 28元/半 ) , 保齡球 ( 收費 , 28元/局 ) , 雙人影院 ( 38元/小時 ) , 電影院  

房間 : 有多層 , 超大 , 乾淨 有 格調  

睡眠區 : 有

酒店房 : 有

SPA 房 : 有

技師 : 暫時仍是新張 , 難評 ........ 應該沒大問題 , 聽聞好多技師從不同休閑場進駐

埋單 ( 試?價 )
中式 118 元 / 雙鐘
泰式 148 元 / 雙鐘
香薰 168 元 / 雙鐘
中醫 168 元 / 雙鐘
足底 48 元 / 鐘
其他大堂項目 48 元
多項 SPA , 498 元 起

全場加一服務費

接送 : 有 , 到 , 福田口岸 , 皇崗口岸 及 附近

簡評 : 一間超級大場 , 8 層高 , 近 30000 平方米 , 豪華標準 , 對正水圍皇崗村 , 比好多對手優勝 ,  此場以大及豪來號召 , 亦以貴客為目標 , 場內更設兩條保齡球道 , 全深圳之冠 , 在福田區計 , 近 皇崗口岸 , 配合接送服務 , 有優勢 , 應該 客似雲來  !!

此場類別 : 老正
★評 ( 5 ★ 為 最高 ) : ★★★★★

師弟簡評完

升級  30.67%

三星會員

昨天下午二時 , 老版拜神后便開 , 仍是試?期 , 未正式開
昨晚凌晨三點至去 , 客量出奇地好 , 水池區 比 水立方 好 , 夠大 , 功能亦多
休息區 , 九成滿 , 真是意料之外

此場裝修設計師 , 與 皇室假期 , 昇逸 為 同一手筆

入到去 , 有 皇室假期 FEELS , 幾舒服

水果任叫任食 , 不用自己去取 ( 水立方要自行去取 )

按摩房 , 簡約 , 不豪華 ( 對我來說已足夠 , 按摩就是按摩 , 跟豪華裝修 , 沒大關系 )

此場訂價 118 元起 , 跟同區東方棕泉同級 , 比水立方便宜

此場就在地鐵樓上 , 更設入口 , 應好快客似雲來

升級  96.08%

三星會員

謝報告!
過幾日一定要去試試!

升級  87.17%

三星會員

i want to try

升級  9.26%

二星會員

一連睇兩次同一手關於正骨場既文, 真係忍唔住回下. 等大家老友唔好奶野.

1. 水都同皇室同一設計師? 搵阿差信咩. 水都成個集團包括酒店同d, 都係個種土炮場. 呢間都唔例外. 又係大陸個種金壁輝煌裝修. 傢具又土. 根本東泉同皇室都唔同設計師喇. 二來人地東泉件件野都系泰國買番黎架. 水立方都系一樣. 得個土字. 系有個wall TV

2. 另外水都入面有強烈既 VOC 味, 隨時系致cancer , 現場個個媽媽聲. 連服務生都話頂左幾個月. 你去到就知. 呢d就系唔注質素, 得個樣用左平既膠水同油漆既後遺症. 我怕死咪搞我

3. 二來水都入面休息室, 一d 風格都冇. 仲有支大光燈系你頭頂

4. 水立方同皇室同價, 大佬個個咩名. 10:30前冇的士. 行死你. 咁大間場. 水池好細. 最頂癮系水好淺. 細佬都睇到.

大家又即管去下評評. 我就一定唔再去.

升級  35.17%

三星會員

牛肉串 $108 兩串
佢間場 on 9 定食撚懵左 ?
講到咁都真係不去也罷 ! 反正大把選擇 !

升級  45.67%

三星會員

will go try try

升級  3.33%

一星會員

水都既鬆腿技師的確有D特別…非常到位手法…非常刺激…鬆晒!

升級  8.15%

二星會員

个场可以松腿起机的啊,有没人去试过下啊.

升級  53.33%

一星會員

我都試過雪碧加冰!!! 攪到条女以為我射好多精!!!

升級  4.44%

二星會員

謝報告!
過幾日一定要去試試!

升級  26.67%

一星會員

你说的是骨场吗
没什么意思阿