winning11

查看: 5573|回復: 6

上次去沙咀玩,差d中招(大家小心)

升級  45.33%

三星會員

由於第一次po.講得唔好大家唔好笑(黑仔之旅)
上星期去咀咀間味力4x k場玩價錢(2.3.7.舊)mark左件妹妹仔.好嫩口.又白.pink色吸手波,佢仲話0啱0啱在東x過來
.一意過夜啦...咁同d  fd玩完.食過宵夜帶條女出去羅湖老地x酒店
由於都3:00啦.LaLa淋沖涼(都知條女冇服務了)就抱上洗手盆玩0下佢塊西,wa真係好pink.又窄= =馬上扯到行西
...但係手指插插0下.發現塊西同屎眼交界有d野wo.再睇心都涼.好似菜花.問條女係唔係有性病.她係咁傻笑.馬上叫她出去.
用番簡狂洗手  
洗左好耐先出去.同條女講比5舊唔--好唔好.她又只會傻笑.哎............咁我只好睇0下電視.過左一半個鍾.條女仲係唔出聲
我由於d精差不多谷到龜頭啦 .趕她走了...
走左一陣.又瞓唔著.都成4點幾.膽粗粗一個行去向西村d髮狼.行左好幾間.終於比我穩到件細細粒.幾樣靚的妹妹仔.又幾平150髲狼做返酒店200元.馬上返酒店
.條女一上去就上網聽歌.又幾好wo,但我忍唔住叫她沖涼.她同我一起沖.都有吹幾下好行
由於有頭先的教瞓.我又用手指了0下條女先.她唔比了.話冇病你放心.= =但我見持要....嘩.一睇0下死人.塊西又紅又腫........問她係唔係有病.她話冇.但係今日做咗20幾個.............................................哎之後唔想講了.

升級  87.17%

三星會員

that is too bad for you

升級  33.7%

二星會員

ching真醒, 一探便知, 多多??賜教!

升級  8.5%

三星會員

發病高?期,高危高危

升級  5.56%

二星會員

多謝.....師兄..

轉貼.........

升級  30.75%

三星會員

原帖由 blok 於 2007-12-28 07:54 PM 發表

唔關馬sir事既....佢只係轉貼架者

點解阿馬Sir大部份?Post都係轉貼?