winning11

查看: 7520|回復: 3

[IvorLee報告] CP/聚美 令我心動的616號 (有圖)

升級  13.33%

二星會員

[IvorLee報告] 令我心動的【聚城】616號

昨日上網look look , 呢個 616 幾得, 打電話安排很爽good, 2個鐘到cp,呀超經理笑笑話打完風啦,去到開門短裙高跟鞋,大眼靚女5’7 , My cup of tea 真人化淡庄 I like it  
諗住食相頭 點知除衫沖涼重有波地B to C cup, Model身形 瘦足走肥, 禁不住上下其手, 真係滑啫啫, 正! 跟住沖涼。
沖完, 依人拉我上床, 上床四目交投,佢少少怕羞, 忍唔住車佢, 但 佢合埋個咀只可蜻蜓點水,摸摸渣揸波地滑不流手 向下進攻條腿又滑又瘦,跟住佢進攻我, 見住條靚女服待我 ,一輪莞式招呼後,已扯起 反客為主 攻擊 雙乳微挺巳入狀態, 分開雙腿慢慢進入. 出其地小弟弟被夾窄西鯉魚咀,爽爆 !   由慢到快由淺入深 抽插一陣 囡囡越攬越實,後雙夾到我實一實呼吸深沈,似乎到. 差d俾佢夾爆. 回一回氣 doggy 腰型靚 勁好推, 推到落床一洩如柱

樣貌: 9/10  大眼靚女  
身材: 8.5/10  瘦足走肥,Model身材,腰幼,B to C cup型ok靚,堅波,一手揸唔晒, 盪盪下,好滑, 腳又夠長又靚 正正正 ,缺點pat pat 差d肉
技術服務: 8/10 技巧ok,非常 nice,位配合, 笑容可躬, 女友feel!

總結: 8.5/10 有相頭, model 身形, 有波腳正, 係街見到溝硬, 驚喜之選.   

上唔上得過(是/否)? Yes 鍾意高瘦靚女唔好錯過

返啅指數: 8/10 本人很少返啅,但心動了

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  14.52%

四星級會員

c兄有東西食

升級  45.19%

二星會員

cp太遠了

升級  2.96%