winning11

查看: 13843|回復: 11

京鵬新艇包膠

升級  83.7%

二星會員

昨晚約咗骨場小王子喺樂園路食飯,跟住就飽暖思淫慾,然後急急腳上主場,因為主場最近陪瞓咗好多新艇,呢啲新艇剛剛下水,緊係搶住飲頭淡湯啦,上到去拿拿林沖個涼就出去休息坐,小王子今晚就陪太子讀書,因為佢唔揼,佢話昨晚已經揼咗3個鐘,跟住佢就極力推介新艇#號,之後過咗一陣又話唔好試#號不如試!#號啦,我就最順德人無所謂,橫掂兩隻都係新艇,跟住就入房,等咗無耐囡囡就到,見到佢個樣我當堂嘩一聲,樣子一般,果啲頭髮全部金色,非常野性,身高有1.65米,身材唔錯喎,雖然唔算大波但都唔細,囡囡老家係湖北,今年19歲青春無敵,不過囡囡好有禮貌,立即進入第一PART,先來過按背力度免強可以手骨就麻麻,一路按一路同佢傾偈囡囡好健談,原來佢係上早班不過我點咗佢要留低無得走,今日是第二天上班,按背全程無偷懶足足按咗60分鐘,剩吓好少時間,我忍唔住叫佢快啲攞油啦,立即進入第二PART落油先推PAT PAT手法有點不純熟,但勝在每個位置都你同摩吓玩吓係令一種亨受,玩玩吓囡囡成個人爬落黎用對波頂住你按吓按吓真爽,我已感覺到佢個波唔細,忍唔住要轉身,囡囡好識做坐喺我床邊同我落油開始起飛,進入愉快旅程,我亦不慌不忙同佢驗吓身,佢件工衣非常唔就手,索性扯高佢件工衣除咗佢個機師眼罩,一對不大不細嘅少女波認聲彈出,lin頭仲係粉紅,真係愛不惜手,揸波渣到忘我境介,唔捨得放手,囡囡架洗技術唔錯,我都未有機會挖井就俾佢搞掂咗,可能感冒啱啱好番狀態唔係咁好,二十分鐘未夠就要降落,囡囡細心清潔後,即刻影番兩張相交代吓先,電話已經响起夠鐘走人,在走廊見到^)號樣子已經今非昔比,佢電咗頭髮而家無以前咁靚囉.
新艇囡囡不過不失,服務唔錯,佢嘅手勢假以時日肯定成為玩股高手,大家拭目以代.

升級  2.17%

三星會員

原貼ching d 報告內容差不多,d 囡囡同佢都玩得幾放,唔知大家去到既時候,有無佢咁爽呢!

升級  81%

三星會員

各花入各眼啦!
but not my cup of tea!

升級  87.78%

二星會員

this is my type of girl, nice.thanx.

升級  83.33%

一星會員

my cup of tea, very pretty

升級  93.5%

三星會員

房間黑嘅話應該唔成問題!(^o^)
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  93.5%

三星會員

房間夠黑嘅話應該唔成問題嘅(^o^)
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  27.04%

二星會員

條女個樣一般啦,不過應該幾玩得下..........

升級  42.22%

二星會員

原帖由 fatimaman2002 於 2007-11-20 12:48 AM 發表
房間黑嘅話應該唔成問題!(^o^)

那裡的房間你自己可以教光教暗的~~~~
哈哈~~

升級  42.22%

二星會員

外貌一般~
但服務好的話可以補救啊!
我要既係 'FEEL'~~~~~~~

升級  35.19%

二星會員

body is good!
Support! Support!

升級  76.67%

一星會員

嘩......條女好似幾好玩咁