winning11

查看: 6135|回復: 6

小紅腸大世界之 破 . 誡

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
早幾日小蚯因為工作關係(其實是比個理由自己)上深圳浸油

到深圳已經十一點多了,食個靚飯后,便去今次嘅油鑊,位於李生成名 post 隔離嘅[福佳城]

一間新場,冇咩好講,地方一定好整潔

小蚯沖完涼后,便同往常一樣立刻進房,不過有事發生........

[蚯生,你急唔急往要走呀]  亞嬸經理

[我過夜喎]  小蚯

[間就好喇,因為外鞭檢查,最好夜小小先入房啦]  亞嬸經理

小蚯只好先按腳,不過按完腳后,要等多一個小時左右先可以進房

技帥小姐嘅編號是[老釘+1],星期五影過相的,真人和上鏡冇啥分別,唔是手感形嘅波波,樣子唔錯,走肥

大家都知小蚯一向都冇錢開大(其實是耐力唔夠,怕蝕底),但是典解今次會破咗色誡呢,因為呢位[老釘+1]

佢有一種好接近大自然嘅感覺,而小蚯响 w11 入面已經小過勝姐同理亞十,但未小過老釘喎,禁不如就試

吓小呢位老釘嘅分身[老釘+1]喇

當小蚯決定搞大嘅時侯,[老釘+1]話要轉房喎,禁好啦,[老釘+1]就帶小蚯行出走廊,去到一個衣櫃面前,然后

[老釘+1]便念起咒語,衣櫃梗向橫移開,原來所謂嘅貴賓房就响入面

交配儀式進行咗五秒左右,小蚯嘅生理時鐘就話比小蚯知,夠鐘出嘢喇,禁我不敢抬慢,立刻派彩,小蚯是咪好

好人呢,一秒都唔比多佢,大家覺得小蚯啲錢好易搵呢,女女遇到我其實是好幸福架

仲有,小蚯唔知自已做錯咩事,呢位老釘嘅分身[老釘+1]由入房開始到走個時都不停禁車小蚯,可能佢未食過

蚯蚓啦,小蚯心想如果呢位唔是[老釘+1]而是老釘本人,味道唔知會是點呢......嘿嘿嘿.....

總結:呢間埸由經理到洛加仔都好好態度,地方唔錯,技帥方面小蚯就冇睇到多唔多靚女,不過小蚯會再去嘅

响呢度小蚯都要多謝高人 xxxxx 先生,因為小蚯呢次成功使用絕招,不過影得唔好,見諒

xxxxx 先生,如果你要我請你一齊去Happy嘅話,煩請搵我 daddy 啦,因為佢大--把錢,唔使同我客氣架,多謝合作

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  1.67%

三星會員

??  Still doing it after "ga checking"?

升級  78.58%

三星會員

原帖由 blok 於 2007-11-18 08:32 PM 發表

半套係咩呀??....小蚯

應該是只做, 不吹, 冇BM. 不過間間都唔同.

升級  56.67%

三星會員

即係邊間場呢??條女好似幾好喎

升級  96.08%

三星會員

VIP房係柜後面!??..
收得咁密,梗係好好玩,
PM啲料嚟好嗎??THANKS!

升級  93.5%

三星會員

5秒?真定假呀?足足快我1倍?(^o^)
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  96.08%

三星會員

回復 #13 飛花亂愁腸 的帖子

師兄!收到,再一次謝謝報料!