winning11

查看: 4880|回復: 5

新手第一篇報告~海X桑拿

升級  4.81%

二星會員

尋日單拖進場,此場我有差不多两年無去過,見D報告有彈又有讚,見約咗朋友係附近食飯,就去試吓而家嘅狀况.過程如下:

到咗場,男主任招呼到一間房,環境一般,我要求VIP房,主任話呢間房只係要嚟揀女.會另有間房招呼.跟住問我做咩Plan.我問佢有咩選擇,佢話$#*1Q(90分鐘)或%**任做(120分鐘).佢見我諗咗諗,佢就話不如$!)俾我揀90分鐘Plan.其實因我約咗朋友食飯,唔夠時間,見佢又主動減價,所以揀咗90分鐘嘅Plan.跟住揀女.頭一轉4個,都OK,不過我都係一個消費者,梗係睇多轉啦.主任話無黑面,仲話睇中嘅就記住先.第2轉又4個,今次有個東北妹本來我想揀,但見到佢隔離嗰個嘅身材仲好,所以就揀佢.跟住條女出咗去,約1分鐘後返嚟.咦..着咗另一件衫?囡囡話上房,於是就跟住佢,原來要坐電梯去第二層樓.(由於呢個場係同名酒店內,佢哋原來用酒店房招呼).入房後,各有各除衫,囡囡對玉球好大,pink lin,跟住一齊洗白白.一對又大又軟嘅球形海綿,喺我背擦來擦去.爽!擦完后,再轉身擦前面,呢個時侯就梗係要試吓呢對海綿啦!無花假.玩咗10分鐘左右,上牀.囡囡再用佢嘅海綿,同我做全身massage.佢都有做毒龍X,不過係用手指帶套做.轉身后,囡囡問我佢對波大唔大,我話要再試吓先.跟住就按咗佢瞓底,我就嚟招双龍出海,同佢講..大,大到都揸唔晒!我問佢有幾大,佢話有F cup.我信.於是玩波,由於實在又軟又大,經我錫完搓完之后,突然想食双旦夾腸,於是就將條腸仔放喺呢两隻大旦中間......磨呀磨呀...可能好耐無食過双旦夾腸.過咗一陣,我就請佢食西米露.囡囡無縮,仲用佢嘅双旦摔渾D西米露添.跟住抖咗一陣就去沖涼.囡囡都有幫我洗,不過就無用海綿.之後出返房,囡囡就着衫,跟住佢話肉金俾佢收.我就唔駛返去前枱.囡囡送埋塔.咁就完成此行. (本來預咗同囡囡影相,不過佢唔制)....囡囡工號-%).鍾意玩波嘅可以試吓,不過囡囡有肚紋....

由於此乃小弟第一篇報告,請多多支持!

升級  30.75%

三星會員

#**一Q波推好似貴咗DD喎....

升級  4.81%

二星會員

happylawlaw C 兄: 應該係$!*1Q. 我都覺得貴.如果佢伹%**两個鐘任做.還可接受.

升級  88.15%

二星會員

俾我就肯定先直搗王龍,再吃双旦夾腸嘞!

升級  45.19%

二星會員

這个价錢比較貴左一些

升級  64.44%

二星會員

a very good report! thank you!