winning11

查看: 4533|回復: 3

我做4個鐘你都趕我出去

升級  17.41%

二星會員

上星期五晚一支公9點去到麗C,沖完涼坐0係大廰見到主任0係度瞓話緊,開頭本來唸住輪牌算,但有機會一次過睇晒D返夜嘅技師,咁梗係睇啦,結果睇暈都係得一個acceptable (可能我要求比較高),咁瞓話完我就同著深色恤衫果位經理講話我要mark細細粒, 有少少金金地頭髮, 樣靚靚果個, 跟住經理話佢係@),剛剛比人mark左要等個幾鐘,咁我咪等囉,反正見晒其他根本都冇得選擇,咁咪坐底睇有營煮婦、古靈精探B、睇埋so good等囉,好啦入得房啦,囡囡服務都可以,但又無大家所講想像上咁天使咁好喎,都係好似d師兄講咁,好快搞掂然後就拿部手機出黎0係度聽歌hea,間唔中0係度傻笑,跟住又俾佢"乙水"話加多個鐘,見佢出聲就是但啦,點知又係聽歌hea下咁又夠鐘,都算啦,都係自己心軟,自己衰,果時都成12點幾, 1點啦, 咁見肚餓整左碗蛋面食下啦,食完唸住番入去瞓,深色恤衫果個部長都話無問題,好啦咁入房啦,點知瞓唔夠一陣,佢又入嚟話唔好意思呢d房係for d 人按摩,話如果瞓可以轉去前d果d房度瞓,話無證唔會嘈你,安心0係果度瞓。我見佢又唔好意思前又唔好意思後,都算,轉左入去頭幾間房瞓,佢幫我拿埋被,咁我都唸住安心瞓覺。一覺瞓到4點,曚曚曨曨之際,有人勁敲門喎,嘈能聲我,半夜俾人整醒已經忟啦,一開門黑麻麻見到個戴帽嘅高高大大嘅人,嚇能死我,唔知以為係強姦犯。佢走入嚟同我講話唔夠房俾d客按摩,話佢都唔想架,話如果我要瞓就出大廰瞓,有房就會即刻叫番我入去,我吊,之前又話安心0係度瞓,瞓咗無兩三個鐘又俾人嘈9醒,早知係咁1點鐘過皇崗番香港瞓覺好嘅好過,搞到我又唔湯唔水咁依家,其實真係好想吊9佢果刻,但係見佢都係打份工,算啦,出去瞓一陣等天光走,點知其實都唔係好多師兄0係出面,仲有我見到前面都仲有一間吉房,我吊,我問佢,佢話其他人都叫左出黎啦,我算啦,但我出番黎坐咁耐都見唔到有師兄入去按囉。我頂佢個肺,最後我捱到朝早9點頂唔順走左,呢間場星期五、六、日咪預我。

升級  1.48%

二星會員

咁又真係唔開心... 不過我一向都唔過夜, 半夜3, 4點都經皇崗走

升級  80%

一星會員

無計, 呢d場成日都咁旺, 下次要訓都係去番正骨場好d

升級  12.22%

二星會員

too bad ! I encountered this before many times. =(