winning11

查看: 5039|回復: 7

一條不受歡迎的蚯蚓

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
大家唔知有冇睇過識飲識食個炸蚯蚓POST呢,如果末嘅話,請入去睇咗先啦

既然蔡十一籣先生為本蚯蚓設計咗一個咁正嘅食譜,而本蚯蚓身為蚯蚓界嘅一條明星,
當然有責任話比大家知點樣做一條-----油炸蚯蚓

首先,小蚯去咗滾油場嘅集中地深圳,揀選了一間[太陽是金色的]油鑊,去到浴室,小蚯便沖掉身上的泥濘先,
通常小蚯一條友的話是唔會去休息室的,一定是即刻入房,來的技師是[LOOK實]號,個子小小,卻有一雙可以
令小蚯變身嘅眼睛,小蚯變身即是炸到硬 9 晒,而[LOOK實]號嘅服務,小蚯好很滿意,因為佢真是好認真,好
有心機,小蚯只是想浸吓油佢都冇西面,仲冇 R 過小蚯開大,抵讚,又可能佢知小蚯唔得啦..........
油就炸完喇,正當小蚯想"衰"的時侯,部長先生對小蚯說:

[蚯生,呠姣 E C ,因為太多客人,請你先到休息室等一下,晚一點再安排房間給你"衰"]

既然部長先比咗一個咁充份嘅理由小蚯去第二個場,小蚯冇奶油唔領情架,即刻出發下一站
總結:呢間場設施較舊,不過技師素質唔錯,部長同落加仔都好好服務,小蚯應該會再去的,最唔好嘅是太旺喇

(窿窿,[LOOK實]號話佢未影相架,有機會睇吓佢上唔上鏡,我就覺得佢幾好喇)

第二次落油鑊嘅地方是[ X 而褲],入到更衣室有兩個都是剛來飲了酒的傷港人在吵鬧,他們正在指駡落加仔,
因為他們怕要等房,你媽了個 B,小蚯唔講粗口唔得,傷港人真是好--麻煩,比個百幾蚊又要咁,又要咁,驚冇房
咪去第二間囉,反正深圳嘅油鑊多的是,沖完涼,小蚯又入房喇,呢次來嘅技帥好像是[百咦],WET妹型,小蚯
即刻失落,因為太細個喇,小蚯嘅老友都知小蚯只是愛中女架,不過算啦,一次半次由佢啦,點知是一個中伏嘅開始,
呢位迷途少女,徐咗手骨唔得之外,就連落油炸蚯蚓個陣都是好簡單,一味用力,對於我呢啲北上港燦來講,是
好需要囡囡對我溫柔,好明顯佢做技帥只不過是掩飾,真正嘅工作是[呃飯食],當小蚯"衰"咗兩個鐘度,不幸嘅
事又嚟喇,部長又是用同一個理由叫小蚯走,咁小蚯只好回家喇
總結:間場設施好新,地方乾淨,不過小蚯第一次去就有一個咁嘅經歷,應該唔會再去喇,始終第一個印象是好
緊要架,我真是冇支運呀.........

點解小蚯去到邊都比人趕走嘅呢......嗚.....嗚.....嗚.......

小蚯嘅p一向都是冇相,小蚯為咗照顧大家嘅性需要,決定隨本POST送上小蚯出道以來最性感嘅祼照一張,
來吧,不要怕羞,解開你們的褲頭,出手吧

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  61.85%

二星會員

c hing 第一個印象好重要~~ 我非常同意.................

就如我對你一樣......

大佬呀~~ 你張相 洗唔洗咁大呀~~ 食唔落飯啦~~

升級  2.92%

三星會員

原帖由 DustTillDawn 於 2007-11-5 12:44 AM 發表
我尋晚去某羅湖區中小型骨場過夜按完都比人叫去間差唔多係睡眠區ga大房瞓(五六張床,有個阿叔己經係度大瞓)
,我話依個乜水呀,我都唔識佢(因為佢叫我轉房個陣講明話安排我同我朋友一間房,又話無哂房有人等梗入房我先轉,我入場個 ...

冇錯,有時你話即走佢地先知驚會流失個客。
但好多人即時發皮四,炒蝦拆蟹咁盡失自已風度。

升級  3.17%

三星會員

[太陽是金色的] 係油鑊來的嗎???
不嬲係正骨來架
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 肥佬 於 2007-11-5 22:43 發表
你都真你黑,去2個場2間都比人趕....
下次同我去啦! 冇咁多呢D嘢嘅!   

等你呀,daddy
兩仔爺都是個句,是咪你俾錢呀

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 肥佬 於 2007-11-7 21:02 發表
一百幾十....有乜所謂!   

DADDY俾錢,唔貴唔去

升級  51.83%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-11-7 09:06 PM 發表

DADDY俾錢,唔貴唔去

重要叫埋你DADDY請埋你d朋友仔(釘釘,bb,十十,勝仔,重有九哥)添呀
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  51.83%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-11-7 10:18 PM 發表

SORRY呀,DADDY, 我以后唔敢喇......嗚......嗚.....

你daddy唔采你呀
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意