winning11

查看: 4499|回復: 5

一生人第一次

升級  2.92%

三星會員

有個洗頭妹我識左成年,一路有幫襯佢洗頭,但從未攪過。
上星期五晚,食完飯就搵佢,一樣洗得好舒服,忽然興起,就叫佢收工陪我過夜,佢竟然一口應承。

上到房,傾左一陣,就沖涼、上床... 攬住錫錫下一摸... 嘩...濕哂...
上甲... 正準備入... 佢忽然問:有沒有跟很多水的女人做過?
我心諗 「超...」就係咁意答佢:有,以前女朋友很多水的。
佢就微微笑,將雙腿分開...

我將碌野磨下佢,磨下磨下竟然見到有少少水流出黎...
咁就直插入去,跟住大力抽插...索索聲插左+幾下...忽然間覺得下面暖烘烘  
一睇... 嘩...所有毛濕九哂... 咁就望住個西再插,+幾下...只見佢標水出黎...
再插幾下... 又標水... 嘩!太刺激啦... 一路插睇住d 西水湧出黎... 終於頂唔順出野!
起身一睇...張床單一大灘水印...

一齊冲涼,上床攬住,攬攬下條氣唔順,又摷佢... 摷兩野又濕--哂... 磨佢幾下再入...
插下插下佢開始呻吟,跟住又標水... 我停一停再用力吊佢... 佢又開始肉緊...
我話:出水前...跟我說...
佢「唔」一聲... 我再插十幾下,佢忽然好肉緊咁叫:老公..老公..
我即抽條野出黎... 只見一炷水射出黎,無色無味,射到我小腹以下濕淋淋....
你老味... 攞手機、開短片、再入... 抽下抽下西水湧出黎... 再抽又再湧...
吊... d 水射到部機...關機...專心吊西... 再砌多十幾分鐘... 好--攰... 抖下。
(今次吊左20幾分鐘佢標左十幾次水)

(叫佢地攞多四條毛巾舖住床先有得訓)  

後來再黎 2Q... 行出酒店時腳步不穩...

從前聽人講潮吹... 原來咁正!

升級  89.42%

三星會員

勁啊c hing

升級  8.5%

三星會員

好艶福,師兄好運氣呀!

升級  1.67%

三星會員

really???  Is she peepee?

升級  77.04%

二星會員

應該係條女有潔癖, 怕你條jer污遭, 咪成日濆水幫你洗下佢囉

升級  93.5%

三星會員

我同我老婆做佢都好多水但就冇話標出嚟咁誇!!!我都想玩潮吹好耐......
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"