winning11

查看: 9055|回復: 11

淡水藍海明豬之旅.(第一次做report各位巴打支持下)

升級  25.93%

二星會員

係無耐前問左王子拿料 推薦去 左南海到玩 22號當日下午即同2個老友(其中一個牛一同佢去sn)去到羅湖到搭大把 去淡水花街啦.
   到左之後 搭的$15 到藍海入住酒店, 點知一去到 一見到門口d人嚇鬼死好鬼多服務原都走晒出來 ,一入去問原來做緊火警演習
  藍海入面環境都ok .不過酒店位置都幾偏僻 ,但房入面 有d有&麻雀 有d有電腦上網都唔錯 呵呵@~~  入房之後無耐 即刻打電話比個桑拿經理 好係姓單(善音)  我好醒目地扮為網站拿料hehehe 想睇下可唔可以問佢拿到囡囡d相 hehe-.-但失敗左.......個拿左個經理卡片要佢電話要pm我...我以下就打d我拿到ga 料啦 hehe 各位要去ga巴打留意啦

MM : 平日有8X-9X個 (個經理話 全部一共有156個 都唔知真定假佢話佢地有登記唔方便拿出來比我地睇)
            房間: 間間都有唔同設備  不過係佢7樓有幾間大房有2種(紅床+水床)
            收費: 300 = 90分鍾( 幫你洗完白白先起鐘)
                    438 = 120分鍾(入房起鍾)
                    雙飛3種收費  $300+$300 雙飛收$500  2個$438 收776     一個$300+一個$438 收費638
                     加鍾 $200 時間應該係加2個鍾 (等同重開一次)
             次數: $300=2次     $438= kb 一次  做一次
             備注:  各位巴打如果去ga話千祈要8點前上去--.-咪似我地咁on9 10點幾先去....(我2個老友都話唔想咁早上去-.-點知10
                      點上去到水係唔水-.-都得返1個438 其他全300-.-質數仲唔係好得-.-
                        差d唔記寫埋呢樣好野.呢到都可以找到外國妹ga 法國 同俄羅斯  $800 但服務類型唔係東x式經理話唔清楚佢去
                      其他場找

好啦 資料打完啦 要講下我個經歷啦 , 一上到去找個個經理 叫佢帶我地睇下d房d設備啦 ...可惜好多都有人 唉...太失敗啦夜左上去
睇完之後 佢帶左十幾個mm 上來 得返一個438 其他全300 -.-但438個樣-.-唔係好得... 我就選左個60號啦樣cool 地 ,我個2個fd我就唔方便講啦 費事佢地真人pk我 呵呵~~~
    一入到房佢就除晒 仲話要幫我除  我就話唔好啦 自己來 ,跟住拉左我去洗白白啦  呵呵~~~ 我唔知佢對我ga小弟有興趣ar 定怕小弟我有病呢(佢話-.-佢之前有接過個客個dd 生野-.-好采佢無同個客do,唔係我一定換人) 不知將我個細佬洗得幾干淨,洗到我細佬 有反應不得止 差d 請佢飲牛奶....... 幫我洗完之後 就輪到我啦 無錯 我幫佢洗XD~~~~~~ 我一路洗 一路摩 又一路楂  再一路插 XD~~~~爽AR
    洗完後 就開工啦  不過我無叫佢做iso -.-直接吹啦 咁...老實講佢d吹技術麻麻地 (300係咁上下)跟住佢吹吹下我就同佢講 來69 啦
佢無say no  跟住我幫佢個妹妹做按摩 hehe 個妹妹超緊 跟住 佢吹完我就拿個手指直 插佢個妹妹啦  嘩~~~~~超緊ar (佢來做左個幾月ja) 不過有樣野唔好ga 唔比鍚個lLin 同個咀  得個楂字  不過個波波幾大 36 hehe 都幾好楂手  跟住就來例牌動作 呢d野 各
位把打都知唔 講咁多...
     完事之後 就係扮晒為網站拿料幫佢介紹多d客 話幫佢影相啦 點知講左好耐佢都唔比影 無解都係唔比影 唉.......失敗ar 仲想學
王子佢地 拿d靚來做報告添
     我落返去客房  我2個fd都話好唔得-.-吊晒鬼咁-.-所以 係到話比各位巴打知 千祈唔好貪平ar -.-仲有時間一定要早d上 最好係
6-7點先多女選ar 仲要選438個d  d 服務先有保證......
     我有幾張佢d設備相 趁個經理行開左影ga 不過好普通  都貼上來比大家睇下啦 佢個iso牌字太細影到都睇唔到字所以都係唔貼啦
貼啦 (要去問問高手點貼先 ) 今日一返到來已經開機打報告啦 唉....飯都未食 .....先整上來先 有咩漏ga諗到先再補返啦

升級  25.93%

二星會員

條女開始個時都想影ga-.- 但話怕比佢屋企人知-.-...我咪話佢大陸屋企人睇唔到上唔到香港網 佢都唔信 -.-無法-.-

升級  25.93%

二星會員

-.-仲有 我地一開始同個經理拿料個時 個經理仲問我地係咪拍3仔ga-.-真比佢吹脹-.- 跟住我個fd咪串左佢一句-.-如果真係拍3仔一定找你做主角......

升級  25.93%

二星會員

不過拿左d 料返來都算有個交代-.-...(自我安慰下)...

升級  30.74%

二星會員

死pk呀,生草藥乱咁講,個時你自己都系度玩雀(麻雀喔),仲好講,不过真是一份价錢一份貨,真是好"削"服務好像無x新聞是是旦旦,d女趕收工咁,最激氣是玩水床,純粹沖涼,又話快夠鍾,又話肚餓真吹漲,不过最攪野是我地牛一的朋友,有機會叫他發表嘿嘿

升級  78.58%

三星會員

如果SN, 我比較喜歡去CA 或者 CP.............
笑看天下美女,飽嘗人間艷福

升級  56.67%

一星會員

图片呢?没图片啊

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

師兄報告好詳細!希望你下次好運D
WET 仔 == 單拖探險家

升級  12.96%

二星會員

一分錢一分貨三舊水唔好要求太多