winning11

查看: 6911|回復: 6

黃江"泰紙"酒店sauna

升級  42.17%

三星會員

久違了此sauna,以前是常客,後來因搬了公司,便很少去了,今晚在寮步做完了事情,突然想起了他,便叫司機車我去,睇吓有什麼改變.
此sauna一向都是出位,由以前飛機時代開始,已是人所共知.人到門口,女主任即刻飛奔前來招呼,我問她現在的行情,她說普通房折實2xx(忘記了幾多錢),豪華房4xx,囡囡小費500...心想,真係比人貴d架喎,不過算喇,咁耐未黎過,事但喇,要兩間豪華房喇....她叫我們先係大廳坐坐,然後去拎匙牌,點知佢返黎話唔好意思,最後兩間豪華房比人早一步book左....有冇咁好生意呀........好!慳番d,要普通房,頂,得番一間,本來一間也可以,但應承請司機沖涼嘛...好冇癮既情況下準備閃,女主任問我有否興趣試她們的"貴賓房"?收費6xx....我話好似貴左d喎,收得我呢個價,有d乜野配套先,佢話包唔會令我失望.不過要出示有關証件申請??我話唔係嘛,在好奇心驅使下,就豪一豪,睇吓你咩野料咁巴支閉.
比左個身份証佢登記後,咁就成為佢地既貴賓,當然仲要即磅水.與司機分道揚鑣,各自闖路.
貴賓房囡囡分600,800同埋1500,貴就貴d,但我對"泰紙"有信心,收得呢個價,應該有佢既原因.
房門打開是一個細房仔,主任叫我坐低飲啖茶先,我問佢是否有囡囡入黎比我揀?佢話唔駛咁心急,牆邊係一塊玻璃牆,主任走去張垂直簾扯起,原來在玻璃牆另外一面已企左4個囡囡,她們身上所謂衣服同冇穿基本上是沒有分別,最抵死既就係我睇到佢,佢睇我唔到....頂,泰紙即係泰紙,貴賓房即係貴賓房,揀囡都揀得有型過人.好像穿在手上的工牌,除了號碼之外,亦有寫明來自邊一個省份,心想,算是很貼心的服務.
主任話比我知,呢d囡囡只係serve貴賓房架,頓時覺得自己好有貴賓feel.揀左都唔知幾多輪,唔係吹水,個個都掂,基本上都唔知點揀,主任好識做,叫我多揀個,縮窄範圍,之後再黎d800,仲大鑊,都係咁掂,有波有樣,肯定經過他們精挑出黎,再黎1500,唔駛講,都係咁掂.
本黎想揀個1500,但主任話,如果要揀1500,不如揀兩個600,黎次雙飛咪仲好?哈,有見地,好,就揀兩件,"生唔唔"同埋"壹唔寧".揀完之後,我問主任,點樣分600同埋800,佢話800同埋1500係兼職,少做...哦,明白,收到.

待續......
補充一句,消費係貴d,但每人有自己的選擇自由,當然我亦知行情,我亦不是有錢,但唔好話我on 9

好野,你係得既!

升級  7.67%

三星會員

泰紙d消費的確幾貴!!

但係睇完覺得d service真係幾得!!

升級  93.5%

三星會員

有上過cp嘅ching都會知道嗰間酒店出名貴!但係我真係唔知原來貴成咁!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  93.5%

三星會員

不過照ching所講嘅環境應該物超所值嘅!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  23.33%

二星會員

好吸引啊,

Is this hotel nearby CP?

if yes, 下次要試試先,

感謝你的報料

升級  8.89%

二星會員

呢間野幾年前以經係咁貴,人地主打比廠商招呼客人,有幸見識過,自己就真係一定唔會去....

升級  3.33%

一星會員

seems great experience bor. tks brother for more report! I am interested in this sauna too