winning11

查看: 4938|回復: 6

水圍”夏老威”, 谷9氣x2再x2

升級  45.33%

三星會員

早幾日因為要上蛇口開工, 所以試試新的落馬洲口岸, 嘩, 人都唔多個, 過大陸關時重要我過機, 條海關真係好得閒. 過咗關重大鑊, 無的士站… 最後走咗2, 3條街差唔多去到水圍先上到的士.

好好彩工作十分順利, 中午食完飯就收得工, 咁就坐的士到福田口岸經落馬洲回家, 點知這個福田口岸不但無的士站, 就連的士落客的地方都無, 個的士佬就叫我在水圍落車行過去 (其實坐一個站地鐵都可以), 心念一轉本來係回家就變咗去桑拿.

因為唔熟水圍, 咁就打電話問個老死有無好地方介紹, 佢就指咗我去”夏老威”桑拿, 咁再問佢有什麼玩, 佢個死仔就叫我自己上去問啦, 開緊工唔講啦, 一9收咗我線. 咁就唯有死死地氣自己上去問啦.

入到接待處, 個經理走過來問我係唔係桑拿, 心想多Q餘, 問有點玩法, 佢話中式推油68, 小姐小費100, OK. 來咗3轉都叫做有個OK, 自己心思思, 問條女玩雙飛好唔好, 條女話OK, 所以叫經理再call多幾個睇吓. 來多咗2轉又有一個OK, 開波.

過程都係一般, 但最吹漲係應該出2次, 但果2條女話出2次好傷身叫我唔好, 頂, 你理Q我呀… 我見時間又差唔多, 谷9氣, 算!!!

沖涼後去俾錢, 個經理收我2次房錢, 我頂, 咁大個人都係第一次玩雙飛要比2次房錢, 要比2次房錢, 我不如玩2次, 谷9氣, 但見時間唔多, 同68元, 唔同你嘈, 當比你睇醫生啦.

老感:
經理態度: 50 (入房前OK, 出房後…)
平均囡囡樣: 70
平均囡囡身材: 70
房: 30 (環境差)
收費: 30

升級  93.5%

三星會員

2Q對我嚟講真係......
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  51.11%

二星會員

你去蛇口為什麼要在落馬洲口岸過關呀??

升級  2.92%

三星會員

68 係鐘錢 (包普通房同2粒鐘中式按摩)
所以雙飛 = 68 x 2
你消費應該係 136 +100 + 100
不如去下沙 300 兩粒鐘任做

升級  24.81%

二星會員

C兄咁不幸, 深表同情

升級  5.56%

二星會員

其實雙飛係唔係真係好玩架...有無 ching 可以講一下 d 細節呢

升級  80%

一星會員

多謝师兄提供資料!!