winning11

查看: 3975|回復: 4

0519 師弟手記 之 心2+O 個人遊

升級  30.67%

三星會員

0519 師弟手記 之 心2+O 個人遊

19 號 清早 , 去完皇楂圭煮 , 送女回家後 , 可能谷鳩氣
就先過了春風路新發食過早餐先

邊食邊想 , 去那好呢 , 突然記起最近幾多報告的 心2+O

就決定過去一試

找到 6 色 +O , 就會找到 心2+O

就在對面 , 即以前 芙蓉桑拿個位址

好老實 , 浴室一眼見晒 , 得幾格
衛生也叫合格

呢個花灑頭 , 都叫差 , 水力唔夠 , 還要照頭淋 , 要人硬性洗頭 , 失敗

沐浴露就肯定是堅
洗髮水 , 我不敢用了

算吧 , 細場就預左浴室唔得 , 唔好執著

直入房了 !!

價目表好簡單 , 一眼望晒 , 加 10 元有大堂項目

部長求其安排技師過來 , 樣子一般
PART I , 絕對老正 , 亦好落力推油 , 基本上冇投訴
PART II , 先升起我下半身 , JS 用大脾托起我下半身 , 慢慢推 , 慢慢--雀
基本上全程自動波 , 反身後 , 全程床尾機 , 我好倦 , 冇強求驗身抽水
留下次精神 D 再試
JS 手勢 OK , 入波暢順 , 上到高速 , 全程快放 ................ 喔 ~~~ 出左 !!
清潔後也用心再按 , 呢個 +O 都幾有家教

最後在房睡多幾小時

此場房冇鎖 , 要靠床尾頂實度門才可安心睡覺

買單了

消費單

全程 208 元 , 幾合理 !!

買單後可坐 6 色+O 的車過羅湖口岸交通樓 , 幾方便

師弟
2009 年 第 96 篇報告

升級  3.33%

一星會員

你的單有打折.是有什麼優惠嗎?

升級  7.83%

三星會員

點解d 人 成日灌水.

升級  1.48%

二星會員

$90 小費? 咁零丁?

升級  10%

一星會員

平平無奇