winning11

查看: 9890|回復: 14

[檸七王報告] 5月9日,東魅唱k慶祝生日 (有圖)

升級  22.96%

二星會員

為慶祝我同事生日,所以已經一早約定要為佢搞個生日會,場地已經訂好係ca o嘅k啦,因為上個禮拜同王子,湯少去過星之星,雖然我食到好野,但係整體嚟講,3間我地去過o嘅脫k,最正都係東魅啦!無辦法,真係好好多,我仲有相熟DJ tim

我星期五係公司打俾dj book好房,同佢講我有朋友生日,dj仲話送個蛋糕俾我地,嘩!正啊!等我個同事有個surprise先!
搞掂晒之後到星期六一行4人就上去啦!

第一round 東魅k
我地6點去到ca,太早了,so我地去咗食dd野,食完都係7點未到,咁就打多個round就入去,入到去7點2,差唔多有女睇,第一條女入嚟就係我個dear dj啦!佢肥左dd喎比上次,不過個樣都係咁清純,幾好幾好!我第一次黎o嘅同事都話我識揀野,哈!當然~~~之後d囡囡就入嚟啦!
因為上次我地8點半先黎到,so好d o嘅囡囡都無晒,今次就唔同啦!quality好明顯係高dd,平均dd,但係又無一個好突出喎,最後係6,7 round揀女之後我地都揀左一個啦!

我個一個囡囡好似港女呀!樣子甜美更有幾分可愛tim,哈~~~my cup of tea!之後我地都係攬攬鍚鍚,佢好鍾意咩都用個口呀,包括用口對住我唱情歌,佢唱廣東歌都ok,仲有打車輪,唔知點解d女近來咁鍾意同我打車輪呢?真係成日都要french kiss.佢鍾意用口,我當然鍾意用手啦!佢波波都好滑好正,size都係啱啱好,唔大唔細,好好揸喎!

之後有2個遊戲,上次黎係有個強哥入嚟主持,今次就改由dj主持,嘩~~~~正啊!dj已經變左我地o嘅自己人,所以我地鍾意玩幾耐都得
遊戲變成7係嘴,但時間係over 10秒,佢會講得好慢,一開始我係嘴左30秒之上,嘴到我唔嘴,條女仲係度嘴緊我!
8係摸,摸邊同摸幾耐都係自己決定,你話正唔正先!
9就飲一杯,最唔好就係e個
2個1就可以叫人地1方做3個做愛o嘅post,嘩!係得我一個人試過2次2個1,我就叫我地個團長同佢條女表演ML,佢不知幾開心,仲要多謝我呀,哈哈哈~~~

10點幾搞生日啦,有人拎個生日蛋糕入嚟,開左支香檳,我地仲可以係咁影相tim,d囡囡仲幫我地揸機,幾好!個dj仲kiss我地tim呀!o~~~跟住仲有擲蛋糕遊戲,我就慘變被擲對象,救命啊!囡囡和我清潔完後繼續happy

11點幾就跳舞,都係個D啦!大家睇得多都知呀啦!我個條女都幾open,跳跳下仲壓返我落sofa上係咁扯我小弟弟出黎,我仲俾團長個條女搞tim,都唔明點解d女咁鍾意搞我???!!   

12點幾我地走人啦!雖然今次係好好玩,但因為要同3個同事去第二場,美麗灣!所以無得同我個一個囡囡上房啦!之後我地同個dj抱抱,俾完家用同大家各件囡囡抱抱後走人

第二round 美麗灣
我地4人離開k之後食咗d野補充下體力先,跟住就出發啦!

不過去到o嘅時間已經係2點半,在場人士已經釣緊大魚,我地黎到都係得幾人有反應,之後我地去到揀女o嘅地方,上次serve我地o嘅田經理已經收左工,由第二個經理黎,跟住帶左一round女入嚟,分別有4,5,6,7,800 o嘅女一次過企晒係度,個經理話e個時間係得咁多,下!!!唔係呀嗎???
我睇下d女先,一睇~~~e!!!個一個咪係上次三沙搞個條女,上次著沙灘裝,今次變左黑bra喎,佢由一入嚟已經望著我笑,oh~no!!!佢記得我啦!但係~~~我上次睇中左o嘅一條女我無揀到,今次又企左係度,點算好呢???

最後我就作出咗一個錯誤o嘅決定,就係揀我上次無揀o嘅個條女,而其他人分別揀左一個500,600同800 o嘅女,之後大家分頭行事啦!我地o嘅同事係唔玩戶動!之後我就同我個女黎啦!

睇過我個report o嘅各位都知我近來唔係好得,so佢又係一黎就吹,吹左成15分鐘都係好似舉鐵咁,但係出唔到野,囡囡問係唔係佢唔好!um~~~都係呀!因為佢一除衫先發現佢o嘅身材係整出黎呀,真身係比飛機場好少少o嘅,再搞到30分鐘都係唔多掂,so我都無咩引再黎,沖涼好了!費事吹極都無反應,我仲驚!

沖涼個part都ok,不過有好多偷工減料成分,可能因為我上次個一條女係第一日出黎做,所以佢咩都做晒俾我睇,我先有得比較呀!係幾個part偷工減料後又出返去啦!好可能我真係累過頭,係中途有可能有30分鐘時間我真係瞓咗,但係~~~我真係感覺唔到我dd有咩反應,而佢都無再做d咩野,有得我訓~~~係剩低10分鐘之時我俾隔離房o嘅一對肉蟲嘈醒,嘩!咩咁大聲呀搞野搞到,但係~~~我個條女就郁都無郁,下!佢話所以服務已經做完啦!下~唔係呀嘛??!!!!我好似連個套都無用喎,得返10分鐘點做呀,佢仲問我要唔要做毒龍,sure no la!!!

仲唔搞野,我個5舊咪浪費晒?so馬上黎料,可能瞓咗陣o嘅關係,真係有返d power,最後我只係用左一招由上而下插死佢!估唔到10分鐘多d有貨交喎  !

搞掂之後沖涼,俾錢走人啦佢!我就繼續睇波,訓覺~~~

第二日起身見到田經理,佢問我地咁多個d service o唔ok,問到我時我話無上次咁ok啦!d服務又少咁幾個,搞野仲真係我唔醒,我諗佢真係唔使搞,估唔到田經理聽完之後話會好好教訓下個條女,下!咁大獲~~~?估唔到幾分鐘後個條女sms我問我係唔係投拆佢!我無呀~~~我都係發洩自己o嘅不滿姐,但我無投拆你喎!

大家搞掂完後就搭車返香港啦!

因為今次好多相都有我同事同我個樣,所以不能在此post出來,請見諒!!!

3543550522_7c3a76bc3b_m.jpg 3543552358_8102be2d7d_m.jpg

向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  7.58%

三星會員

好似好正咁喔!

升級  59.33%

三星會員

檸七兄我比較喜歡你 K 果條女
食神

升級  78.58%

三星會員

我都覺得七哥在東魅個囡囡好D

升級  7.41%

二星會員

條女幾好咁

升級  78.58%

三星會員

我真係有睇七哥D Report(s),並非同情,
其實七Gor個Report都唔系冇人睇呀,
好似係觀看次數比回復次數多,
唔系每個Bro睇完刀回復...........

升級  16.3%

二星會員

睇完... 讚~~~

p.s. 女女幾靚, 唔食可惜...

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

我好有心機睇你包膠嫁

點解5叫雙飛呢?
1個5duck刀有另一個補飛媽!!
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  66.67%

一星會員

都系DK女··正D···哈哈··
少女的祈禱

升級  7.78%

二星會員

D女真你好鬼好禮貌. 入去Toilet 一定在門口拿張紙巾等你.. 不要說黑面,走去Mo Mo 炒炒其他女+ 睇佢粒的都好Happy wor.. 人家200人仔真難做, 又飲又摸又天體又789..

升級  52.22%

二星會員

looks nice

升級  8.15%

二星會員

有沒有裸K

升級  34.44%

二星會員

唔錯,唔錯,

升級  2.22%

二星會員

DJ睇得5系好清楚,不过都应该既纯既!!!

升級  12.22%

二星會員

條女幾好咁thx!