winning11

查看: 2664|回復: 3

[飛花亂愁腸] 五一CP Sunday+羅湖酒吧 報告

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
轉自169淫水

人生奇遇總會有機會發生.
上次正骨被技師出火,呢次又................  

五一放假,約左塘廈一個QQ女去食飯,
點知當日她有人來找她,所以取消左.
於是一個人上CP,去一個被遺忘的國度玩.

晚上12點半去到新地,差唔多有一年多沒去過.
今次比上次好似多左人,五一假期關係?
入到玻璃房,見留以前一齊玩的朋友.
但人不多,只有3,4個來左.飯主話依家都系早,越夜越多人.
1點左右開始多人,D女又開始多左.
話時話,新地D女仔多數幼齒,而且遠睇好靚女.  

甘就開始玩下啦飲酒,不過..............
飲酒的只有我,D女仔就...........食飯.  
D女仔入來開飯多過飲酒,一睇年齡,我呢D老野,D靚妹仔又點會睇上我?
覺得無咩癮,落去舞池睇下.唉...........以為去左基佬的世界.

番上去,見到有兩個20歲以上的女仔,人雖然唔靚,有得食唔好浪費.
一個肥D,一個瘦D.
我呢D老野,點同後生仔爭幼齒?
坐系度玩,同一個男仔朋友一齊玩.
玩到5點半,天光,一齊走.
兩條女住新地後面,打算送番去她們家.
其中一條女話不如去我的男仔朋友家玩,原來她兩個一早已識的.
本來我唔想去,自己一個人走.但條女叫到,
心想唔系下馬..........4P?.........甘大個仔都未試過.
於是............

4個人上到去男仔家,叫左D啤酒上來飲.
肥D的女仔話要做愛,我叫男仔朋不如帶她入睡房先啦.
但系好似無咩行動.我就情挑瘦果個.
瘦果件話要回去,甘就話送她回去,留低他們兩個系度.

落到樓下,忘記左件外套系樓上,瘦果件打電話上去,肥果個幫我拿回來.
跟住跟我走,唔留上去.............  
3個人到左我家,俾一間房肥個件訓.
我就同瘦個年入主人房.跟住肥個件就話走.

搞左甘耐,終於有得開餐.  
條女沖完涼,下........................................
點解穿番衣服?唔系應該著浴巾咩?
系床上,聽她訴苦,原來條女同他男朋友嘈交.
於是開解左15分鐘,然後........................
開解完,條女又話走人.  

下.............唔系馬.
你跟我上來只系聽你吹你同你男朋友D事?
大佬,你唔好搵我抩呢D,早知道就叫你走先,留肥妹系度.
就系甘,又要過一個人的晚上.
慘慘慘.........................................  

到左第二日,食飯約左上次行個街的QQ女見面.
食完4點條女上班,我就番去再訓.8點落深圳酒吧玩.

酒吧篇

開左4個卡位,人好多,玩到2點再去唱K.
唱K唱到6點,然後回香港.

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

好騎呢 又冇得出火 容乜易谷壞!!

湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  88.15%

二星會員

慘啊,肯定会谷精上腦!

升級  4.33%

三星會員

哈哈哈,ching 真是善良。換了是我到了我家,搞完先講。