winning11

查看: 3808|回復: 5

雲南麗江被屈錢

升級  27.04%

二星會員

雲南麗江被屈錢(轉載)

小弟上月到雲南麗江旅遊
晚上無聊
打電話問酒店SN幾錢?(1Q$500都幾貴)

把心一橫出酒店叫的士問司機有無髮郎
(心想最多1Q$150-200帶返酒店慢慢玩)

司機話無髮郎,但有玩女地方1Q$200,
然後司機車我到一間叫七星賓館的地方.

馬上有女出來招呼我上二樓坐低
(個場像深圳超細骨埸無涼一間房一張床)

然後有個中年女人招呼我
我問中年女人收費,有無連洗手間的房及房錢幾多?
中年女人話按摩$70全套1Q$200(包房錢)有連洗手間的房

跟住問我係唔係來玩?住嘜酒店?係唔係香港人?
(心想關你能事,不過這幾天都有人問我唔係唔香港人,可能太多香港人去麗江玩)

我話係廣東人及住XX酒店
(心想你都係想問我有無地方住,住賓館咪攪)
最後問我清唔清楚收費?
我話清楚,玩全套

中年女人帶我入房(都係無洗手間)
馬上有條女入來

我問有無多D女看?
中年女人話這間是按摩房先按摩再轉房做全套!
(心想有D師兄話深圳有D場正骨一條女ML另一條女,算拉先按在做)

中年女人離開後,我再問條女收費?
條女話自己只做按摩收費$70不做全套,全套到格離房另一女仔做!

然後條女一邊按摩一邊吹水.
再問我係唔係來玩?住嘜酒店?係唔係香港人?
我話係廣東人及住XX酒店.

跟住條女除罩用波推油(心想$70都幾低)
條女仲話係小數民族按摩無人知叫我帶多D朋友來玩

推左一陣條女話同我吹先
(心想唔係禁低$70右波D右吹)

然後有第二條女入來吹
(我當時有D迷糊都唔記得係第一條女出去叫第二條入來,定係第二條女自己走入來)

我再問兩條女收費如何?
第一條女話1粒鐘2Q吹爆1Q再ML1Q

跟住依舊第一條女再除罩用波推油,第二條女帶套吹但吹唔吹爆
我話算拉第2Q先爆(心想帶套吹點會爆)

第一條女話小數民族一定爆先吉利如果唔係會唔吉利
最後第二條女用手打飛機打出來

完事後第一條女留低吹水,第二條女出去清潔.
過左一陣我問第一條女係唔係可以過房去玩第2Q?

點知第一條女話我已經玩左全套第2Q
(心想唔係嗎!打飛機當我玩左2Q,算拉俾錢走人)

跟住門打開有男人走入來開晒D燈
心想這次扑街係唔係公安

點知第女話條友係經理入來收錢
條友收完我兩舊水馬上關門出返去

然後條女話我要在比肉金先可以出去
我話頭先經理已收$200
條女話$200係房租肉金要再比$1200
我話要出去見經理條女死都頂住道門唔比我出去

跟住男經理馬上帶兩條友入來問什麼事
我話已比$200佢

佢話$200係房租$1200兩條女肉金
我話真係唔夠錢銀包得$400話佢收順D

最後佢叫手下跟我返酒店拿錢
註:車我返酒店同車我去賓館係同一的士

各位師兄千萬不要到雲南麗江七星賓館!黑店!小心!小心!

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

你都知發生咩事,d的士佬信唔過
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  51.83%

三星會員

原帖由 大勝 於 2007-10-20 02:39 PM 發表
出門旅遊的士佬肯定信5過  

大勝哥你去探險就要小心d喇
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  87.17%

三星會員

大勝哥你去探險就要小心d喇

升級  18.42%

三星會員

C兄出來玩最緊要安全. C兄下次要小心D啦!

升級  26.3%

二星會員

出外都係去酒店sauna安全啲.