winning11

查看: 5058|回復: 5

0513 師弟手記 之 白天暢遊 水上明珠

升級  30.67%

三星會員

0513 師弟手記 之 白天暢遊 水上明珠

13 號 辛苦工作至早上 , 因昨天按左次對我來說是豪華骨 , 使左 345 元
今天要清淡番少少 , 平衡番昨天條數
咁就去了很久沒去過的 水圍 水上明珠
呢間場出名 " 平 "

浴室
沐浴露 洗髮水 均用 國產便宜貨 , 絕無騙人
另外場主更大字列明是原裝正品 , 請放心使用 , 可想而知場主也明白靠" 呃 " 是無用的
所以此場的回頭客也佔幾多

花灑頭再一次更換 , 記憶中已是第三次了
呢隻花灑頭出水唔多夠力 !!

此場假假地都有個池 , 不過太細小了

此場的奇景 , 外面好難有得睇
一天的客量所用的大浴巾 , 多得驚人

此場好喜歡晒冷 , 今天就跨張左少少
此場每天客量過千 , 每個客入場離場也洗澡 , 每人用兩條 , 呢道有 兩千多條 , 太利害了

洗浴完 , 大堂也不做 , 直入骨房
今天按泰式 , 此場是沒有靚女技師的 , 樣好少少都唔多覺
求乜其輪牌好過 , 輪左個技師入來
全程手骨好 , 敬業樂業 , 即使我半睡 , 也無偷懶 , 仲按得不錯
我會比 90 分 , 此技師工號 : 太古城紅隧巴 !!
最後小簽 30 元 以示鼓勵 !!

在房睡覺前 , 擺個陣先 !! 呢個叫小凳頂上頂 , 包賊仔不能入來 !!

下午睡醒

點個精美快餐 , 食飽至走

就點了個揚州炒飯 , 叫入得口食得飽

下午的時份 , 大堂休息室坐滿近 九成 , 平日計 , 叫非常好了

呢個美容妹 , OK 架!!

此場專貼技師相在牆上 , 似神主牌多 D

Locker 區 , 小弟偷拍 , 正拍到全裸光頭先生

買單了
前台幾忙

呢個咨客幾靚女 , 唔做技師 太浪費了

最近的 Promote , 足浴雙鐘免付淨桑費 , 幾合 D 足浴客

消費單

消費泰式 108 , 小費 30 , 冇做大堂 , 全程 138 元仲有餐食 , 仲想點 ??
買單又送張 20 元現金券下次用

總結 : 白天去就唔錯 , 晚上去可免則免 , 請都要考慮
水圍客量 number one 的場就是這間了 !!
由開業到現在 , 場主也不敢調高價 , 仲得閒搞 D 優惠活動 , 可想而知場主的腦筋太聰明了 , EQ 什高 !!
潮州人萬歲 !!

師弟
2009 年 第 90 篇報告

升級  90.92%

三星會員

哇......簡直係骨神呀!!
審判日將至,我們無一幸免...

升級  30.75%

三星會員

師弟兄嘅Post,幾時都咁Pro!

升級  1.48%

二星會員

抵玩啊!!!

升級  59.33%

三星會員

這場真係周時都迫爆的
食神

升級  7.83%

三星會員

嘩減價得咁厲害, 生意難做.