winning11

查看: 11257|回復: 13

[小ching報告] 初探深圳寶安【麗景城】休閒會所

升級  22.22%

二星會員

琴晚六點嗰陣去攔咗部的士,我問:“這裡有沒有做桑拿全套的?”
導遊君:“在麗景城就有!”
即刻開始尋歡之旅,由南頭關到目的地一共系10分鐘車程,14蚊。
因為我系東莞人,而且對於呢D場所去得比較多。所以基本上冇訂過房(其實根本就唔需要話提前10+分鐘訂房先有優惠,只要系熟客去到一樣有折打!)
到門口我問:“這裡有沒有桑拿全套?”部長A君猶豫咗一下(可能我太樣衰,兼且著得寒酸):“有。”
就帶我上樓,途中我問:“你們這裡是怎麼消費的?”
A:“我們這裡有538,638。”
“沒有折打?”
“我們這裡得提前5分鐘定房間才能打折,折后價是498,598。但是由於你。。。。”
“暈!”(第一次俾人咁呃多40蚊 )
之後入到房,一個女部長就入嚟同我傾偈啦。呢度只得2個品種。。。。
帶女,第一批四個俾我印象深刻D嘅系22號咯,個樣幾靚不過冇乜波,揸起身應該冇乜FEEL。另外嗰3個印象中都好似唔錯。但系我不嬲都鍾意睇多幾轉再做決定。第二批有一個系28號都唔錯,另外三件就(貼1000俾我都唔濟啊!嘔死)第三批啦,我睇咗好耐之後,問:“你地呢度DA牌點解唔叫過嚟俾我揀啊?”
主任B:“唔好意思啊,A牌仲未到上班時間。”我再暈@!@#¥¥
猶豫咗30秒之後,我揀咗個對住我笑得好XX嘅13號,個樣一般身材麻麻地。(其實個樣我個人認為都仲OK囖,不過保守少少一定唔會俾人鬧!)
我都係第一次系深圳桑拿,啱啱發現呢度原來唔送揚州擦背,唔爽!
開波!
(脫衣服務)一開始,囡囡就跳脫衣舞,不過好揸 食得鹽多,鹹魚自然唔夠味。。跟住就幫我除衫,喺我身上用條脷狂賴。到食香蕉嘅時候,囡囡:“你中位沖凉,我可唔可以同你帶袋吹?”“得!”吹咗冇耐,就開始耕田啦。可能系太耐冇做掛(兩個幾月 冇銀兩又冇女冇辦法),囡囡做完第三個動作我就XX啦。。。囡囡:“我仲有好多動作都仲未做哦,你點可以咁快交貨架@!再嚟過!”我 “我地都係去沖凉啦!”(講真,呢個場D硬件的確差咗少少,一D都唔豪華。。。)
(沖凉服務)我淨系要囡囡幫我擦背同擦身咯,有乜要求直接可以提,聽講呢度會儘量滿足你嘅要求。擦完身囡囡就系浴室度玩波推跟住就不停咁吸。到毒龍嘅時候,囡囡就用條脷不停咁頂不停咁賴。爽到我差D放屁 。。。
第三PART:呢度D服務其實都同DG差唔多囖,又系D人魚XXX 360度吹 冰火XXX 鉆鉆鉆 最後我要求囡囡同我口爆(的確冇乜體力戰鬥。。。。)吹咗好耐,囡囡放棄N次,喺我嘅鼓勵同合作之下終於。(其實男人唔係話出嘢就系高潮,真正嘅高潮系會有2-3秒頭腦系一片空白,爽過上太空。哈。。。估唔到囡囡幫我吹出個高潮。抵贊!)。。爆完啱好夠鐘,個服務電話真係煩到個HI咁。(其實就系幫囡囡趕客,如果囡囡鍾意,留到幾時都冇所謂,如果囡囡唔鍾意,直接就沖凉走人。好在我都未試過遇到D咁嘅女)休息咗半個鐘囡囡幫我沖完涼就著衫準備埋單走。俾咗600蚊,囡囡:“仲使唔使找啊?”“當然要啦,你以為我好有米啊?!我都係喺橋底乞咗大半年先夠錢嚟呢度架@!@!陰功。。62蚊夠我幾個月伙食費啦@!”後面服務員幫埋單,張50同12蚊分開咗擺(擺明想要TIPS,不過好可惜囡囡幫我拎埋全部俾返我。。)出門嘅時候囡囡靜靜雞同我講:“呢度其實都可以1+1架,不過要你主動問主任囖。仲有啊,你手機拎俾我打個電話到我嗰度先,得閒我請你出去玩啊!”無言“。。。。。。。。”

呢個場都OK囖,比起深圳其他場真係差天共地。之前我喺深圳咁耐,都未去個一個似樣少少嘅場!撲街@!記起之前系深圳搵食嘅慘痛經歷

各位師兄師弟,今次我抵贊啦掛?!咁夜都仲用咗2個鐘頭寫報告@!!@!@!聽日仲要7點起身開鋪。。。腳都軟埋。。(東莞嘅場,唔使我吹,公認嘅好!亦都冇乜必要介紹。不過我覺得太子酒店就比東莞其他過癮好多女又夠靚技術又夠好。。但系消費就。。。。唔似深圳咁,下下都驚人捉!之前我朋友個啊叔系布吉百合酒店俾人捉咗,笑死我。。。)
去瞓啦。。。大家祝我發個好夢啦!~~

升級  22.22%

二星會員

冇女女嘅相。。。唔肯,我都冇辦法。。。
人可以無恥 唔可以無能

升級  90.92%

三星會員

咁條女到底幫你吹爆定係口爆呢?

審判日將至,我們無一幸免...

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

乜寶安刀有野玩架, 射射你的包膠

湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  14.81%

二星會員

哦,搂住写的不错嘛
OK

升級  22.22%

二星會員

口爆,。。。。。。好眼训。。。有冇人知道宝安边度有正骨??
人可以無恥 唔可以無能

升級  51.83%

三星會員

咁詳盡嘅包膠,
睇得好開心.
忘記背後-努力面前

升級  14.81%

二星會員

这个休闲会所电话多少,说个啥
OK

升級  56.3%

二星會員

有無詳細地址吖

升級  22.22%

二星會員

可以搵女女直接订房.(13号)..13824366624...至于D主任电话我冇问,专搵人笨,一D都唔专业..
人可以無恥 唔可以無能

升級  22.22%

二星會員

详细地址....我都唔知,总之去到南头关坐的士10-12蚊
人可以無恥 唔可以無能

升級  1.48%

二星會員

非常詳盡, 抵讚

升級  0.37%

二星會員

得唔得噶果场,果边yd紧哦

升級  46.67%

一星會員

冇女女嘅相。。。唔肯,我都冇辦法。。。