winning11

查看: 3224|回復: 3

0505 師弟手記 之 水警人癲 心太軟

升級  30.67%

三星會員

0505 師弟手記 之 水警人癲 心太軟

5 號凌晨 , 過皇崗口岸 , 不想返回 OFFICE , 便落拉客區看看有咩車在等客
見到水警在叫 , 見車在前 , 就上警車回水警基地
沖完涼後上大堂 , 先叫按腳先

突然殺出靚靚美容妹 SELL 我 , 叫我做淋巴 , 我已表明美容技師唔夠力 , 想打發她走
她也不放棄 ( 或者叫死唔斷氣 ) , 仍努力游說
此妹望真 , 幾靚女架 , 我一望見靚女就開始心軟
我叫她幫我按肩 , 夠力才考慮
點知她也不考慮便行去後面替小弟按肩 , 又幾好力 wor
按左近 5 分鐘也無馬虎就來一次心軟了
上 3 樓 美容部 , 呢道不算熱鬧 , 少閒雜人
房間裝修有投放心思

此妹就是令師弟心太軟的美容妹

今天做的項目叫男士淋巴引流 , 一句到尾 等於 中式+推油
沒有任何美容 , 不過此妹確是認真 , 絕對夠力 , 全程舒服
最后正經落鐘 , 太乖了 ( 我指她 !! )
小簽 50 元以示鼓勵

美容房是冇 Lock 的 , 睡覺前要擺好個陣頂實度門

最好裝 D 水在水杯 , 放在門鎖 , 有人白撞實知難而退

醒來去了休息室飲杯熱奶茶 , 超難飲 , 把銀 !! 兄弟們勿試

浴室旁的洗手間 , 一定是濕淋淋的 , 好惡劣

買單了

由於心太軟 , 做左個美容部中式推油 219 元 , 加 1 元有足底按摩
連加一 , 小費 合共 312 元 , 太心軟弄貴左 , over buget !!

師弟
2009 年 第 83 篇報告

升級  30.75%

三星會員

師弟兄嘅Post,幾時都咁Pro!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
貴咗啲
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  7.83%

三星會員

英雄難過美人關,
d 錢唔慳得.