winning11

查看: 4595|回復: 5

0509 師弟手記 之 絕對久違的 在水一方

升級  30.67%

三星會員

0509 師弟手記 之 絕對久違的 在水一方

9 號 EARLY MORNING , 行左去 在水一方
對上果次去已經是 2008 年的事 , 闊別一年 , 就來個 REVIEW 吧

沖涼房 , 沐浴露 洗髮水 均用 國內貨 , 應該是 正品

此場亦表明是原裝產品 , 可放心用

此場的花灑頭 , 水力尚叫滿意

水池非大 , 入場及離場時均無人使用

找個大力男按按腳先

晨早流流 , 小弟機乎包場了

7 點正開始有自助早餐食 , 都有十幾人食
求其執 D 炒粉 , 粟米 食 , 味道可以

皮蛋瘦肉粥 , 味道可以

此場的洗手間衛生也叫合格

尿兜也充足 , 冇乜怪味

今天挑了什麼 " 御式養生 "  , 雙鐘要 178 元
求其點了位 JS
房間環境 , 仍可按受

傳統日式門 , 最唔安全就是呢 D 門 , 又冇鎖 , 好易引來小偷入房偷東西

JS 到了 , Kawaii , 幼齒類
PART I
正規推油 , 冇野好寫 , 下刪 550 字 !!
PART II
反身后 , 她雙手已全程穿過褲浪 , 觸碰啷啷及小師弟 , 估不到在水一方咁上進 , JS 話現在要主動替務 , 亦主動問我使唔使出埋
唯獨是有兩個缺點
1. 不可脫掉褲仔
2. 不可向 JS 抽水
JS 話 , 如巡房見到 , 罰款幾百
呢 D 場 , 想賺多兩個錢 , 又諸多限制 , 搞到冇乜癮 !!
最好亦因小師弟損左 , 未能享受升空 , 最後小簽 80 元以示鼓勵 !!

睡至下午醒來 , 出休息室 , 近乎 九成半滿 , 乜白天咁好生意架 ???

呢道有下午茶食 , 2:00PM ~ 5:30PM 供應 , 幾抵食

點了 回窩肉出前一丁 , 送 凍啡 , 收 16 元 , 仲便宜過茶餐廳 !!
呢碗麵 , 確是我至愛的 出前一丁 , 呢道煮得也叫可以

呢杯凍啡 , 是最近飲的骨場咖啡較好飲的 , 讓小弟自行加糖水及奶
呢道的咖啡調教比好多大場還要好 , 真的跌眼鏡了

買單了
前台冇乜睇頭

價目表
星期一至五 , 是送大堂項目 X 2 個 , 全身按摩均是雙鐘120分鐘
星期六日 , 只送大堂項目 X 1 個 , 全身按摩雙鐘只有100分鐘

此場地下有大 LOCKER 供 高爾夫球客人 享用

御式養生 178 + 小費 80 + 足底小費 20 + 下午茶 16
合共 294 元
抵唔抵 ?? 見仁見智 !!
總結 : 場需老 , 但服務仍追得上 , 難得 , 可再去 !!

師弟
2009 年 第 86 篇報告

升級  30.75%

三星會員

師弟兄嘅Post,幾時都咁Pro!

升級  63.33%

一星會員

Ching嘅包膠就係Pro,夠Detail

升級  59.33%

三星會員

我一星期都去二 , 三次
食神

升級  7.83%

三星會員

坐車時常經過都沒去試.
看完你報告真想去試下先.

升級  77.41%