winning11

查看: 4688|回復: 9

0503 師弟手記 之 重遊 金冠假日 重遇骨場瘟神

升級  30.67%

三星會員

0503 師弟手記 之 重遊 金冠假日 重遇骨場瘟神

話說小弟在羅湖口岸取了金冠的特價按摩券後 , 亦在同日在網上整理資料
整到頸緊膊痛 , 咁啱公司的 A 君正想去按摩 , 問我邊道好
一見金冠 COUPON , 就決定出發 , 飛的過 寶安南路

今天就是行使這套餐券 , 顏指理療

自上次無端端加價後 , 也有四個幾月沒來過
今次証明左此場在未夠客時玩加價 , 自己玩死自己
今天又要面對現實搞平價促銷吸引散客

這場的花灑頭 , 只有此個才夠力 , 其他是無力的

沐浴露 洗髮水 依舊 , 仍用正品

上到休息室 , 九成半滿 , 簡直是 可喜可賀
( 但這是假像 , 技師已爆 , 平日靜到仆街 , 咁啱是 5.1 假期的虛火 )

無煙區已淪為難民營了

此場在每個位 , 正大力推廣點心 , 賺得 1 蚊 得 1 蚊

由於是套餐 , 包足浴 , 又點個大大力男按腳先

此場首杯飲品可點雜果賓治 , 幾好 !!

HEA 多陣便入房了 , 我及 A 君 也點那個 顏指理療
入房後 , 技師竟然搬個飯煲入來 , 都幾罕見 !!
技師話可慳時間唔使出去 , 真吹脹 !!
希望下次米拿錯炭爐入來 !!

其實此式同香薰推油大同小二 , 多了熱石推 , 冇其他特別動作了
技師手骨是令我滿意的 , 套餐的擦背可轉其他大堂項目 , 即共兩個大堂項目 , 所以 158 元是合理的 !!
但今天我只做一項便夠皮了

此房睡覺好安心 , 有防盜鏈 , 絕對安全

此場按摩房的平面圖

骨房層的走廊 , 用好多 大芬村 油畫 , 效果好 , 又幾化算

下午醒了 , 去了餐廳 , 竟然見到骨場瘟神

詳情請到第三層再睇
今天就食 點心 作午飯

現茶市有八折 , 幾抵食 ( 至下午三點止 )

以前的網吧 , 改了乒乓球 , 但略厭細左

健身設施幾齊

以前乒乓球室改了TV遊戲室
有老虎機 ............ 我唔寫太多了 , 大家應該明我想講乜

此場水池幾大

洗手間也比其他場大 , 好闊落

買單了
前台隨拍

原來 保健 減價了 , 現 198 元 / 100 分鐘

此場正確位置 , 其實在 深圳第一地標 地王大廈 旁 的 寶安南路 北行 直入 2 分鐘 車程 , 好易找的

單合共 713 元 , 每人用 COUPON 1 張 , 再減 86 X 2
實付 RMB 541 元
平均每人 270 元

師弟
2009 年 第 82 篇報告

升級  30.67%

三星會員

此乃骨場瘟神 , 身形 小肥 , 矮少 , 四眼

常怒啤人

常留難服務員 , 喜少少事投訴 , 冇禮貌 , 自私 , 行為怪異

約一小時 , 眼見近廿多次找服務員 , 有罵 , 有留難 , 消費少少聲大大就是這類人

瘟神 , 我叫師弟 !! 我有口齒 , 講明見你一次拍一次 , 唔滿意可找我 !!

升級  31.48%

二星會員

師弟,

有冇張清楚D ............. 放大D

等全城骨友 .... 見一次拍次 ....

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
我都好憎呢啲人,响大陸就扮有型,
返到香港又死晒狗.....吐....
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  7.83%

三星會員

cd 兄做得好, 拍左呢d 賤人.
為d 服務員出番口氣.
呢亭狗人一定要俾d 教訓佢.

升級  10%

二星會員

i hate this 骨場瘟神 too.. Thanks for the photos

升級  33.33%

二星會員

好彩那个唔系我,哈哈

升級  30.75%

三星會員

此种廢柴簡藉人神共忿

升級  2.96%

二星會員

doesnt sounds so good, ching becareful next time la

升級  59.33%

三星會員

多謝師弟兄又一詳盡報告
食神