winning11

查看: 4438|回復: 6

跳出正骨區第一次報告 - 心水wan

升級  27.78%

二星會員

講咗好耐話要試邪骨,終於踏出第一步。點解"心水wan"?夠晒方便,老街地鐵站對面,一定識去。

上到去鬼影都冇,問吓有边D號碼上班,點知*%休息,@(未返,!#*返夜,原來佢地得兩班,11am-9pm早班,9pm-7am晚班,其他時間只有兩個囡囡值班,於是入房,叫經理帶來超超啦。

揀咗件完全唔似BG嘅^)
祖藉     廣西
年齡     24
身材     165cm, 身形似白石疃
強項     鄰家女孩feel,有笑容,
弱項     冇乜服務,唔比車,打井唔準入多過一寸!唔夠主動

囡囡只做了兩天,唔比影相,公司相都冇。沖完涼,做咗D所謂服務(冰火,果凍,body),轉身吹咗一陣,已經想坐上嚟,到而家過咗唔夠30分鐘,唔使咁趕呀?於是我叫佢瞓低比我檢查下先,一摸下面未有水,於是食吓奶奶,幫佢做下body先,再探一探下面,嘩!已經jap jap聲,於是分開佢對腳,大下大下咁插,再叫佢坐蓮,我負責揸波,到見佢有D累,再轉狗仔式,今次囡囡叫到好大聲,我亦插到part part聲,直到交貨。全程一粒鐘多D。

埋單RMB#((,我問經理唔係#^(咩?佢話VIP房貴D,有冇點我?

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
呢間嘢好難講,口碑馬馬
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  1.48%

二星會員

「原來佢地得兩班,11am-9pm早班,9pm-7am晚班,其他時間只有兩個囡囡值班」?  得2個?

呢間場, 睇雜誌就好似幾多女...服務就唔知喇

升級  7.83%

三星會員

價錢還可接受, 但d 囡服務好唔好先.

升級  59.33%

三星會員

好似唔係咁好喎
食神

升級  72.83%

三星會員

price is ok la...  SZ sauna girls, can't expect too much la

升級  22.96%

二星會員

算啦!e間野10個9個report都係廣告,不睇也罷!
我上過去一次,唔掂!
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!