winning11

查看: 3911|回復: 5

師弟YQ探路隨記

升級  53.33%

一星會員

依排長駐東莞,見到好多論壇都講大朗YQ火舞點好玩,今日決定探探路
打通榮少電話訂房,得知今晚7點半有show睇,即刻起程,趕到銀記岩好7點4.
榮少接待,直接帶我T台,叼!爆曬,啲好位都被五湖四海LY霸曬。其間不乏C兄身影。
口煙仔都未食曬,就上畫啦!開始系護士出場,跟住系兔仔、火舞、OL、最尾系模特。位置問題,答糖幾個128、51 、58、123全部得個睇。好多女女都未睇清個樣,手入邊已經揸住花!{睇岩邊個就叫部長遞支花過去}
Show行完,JS全部巡場,出來浦浦頭~~!其中有個兔女都幾可愛,同佢眼神壹對有FEEL,睇睇下仲有幾分似我個樓下個妹妹仔添!早就對距心郁郁拉!不過人地正經人家,得個痕。咪再執輸即刻送花落訂,跟住個心噗!噗!勁跳。叼!又唔是初哥~~點解仲今興奮既??
上房開工,女女同我寬衣解帶,即刻伸手摷佢對車頭燈,好滑ni頭細細。揸得幾下條也扯曬旗。都幾醒目,即刻用濕巾抹幹淨龜x,含住是今濑,爽,睇唔出人仔細細功夫都幾得。最多五、六分鍾守唔住 交貨,不過個嘴仔仲是今吸住,條俐享入邊輕輕今掃。直到條也縮曬先吐出來,抵贊。
跟住系水床服務,女女服務好細心,每個項目都好認真做,見我DL做得爽就主動幫我做多次,真系細心體貼!過程就唔啰嗦啦!
返到床度,著避彈衣上場,女女好配合,不過今日條也仲勁過查神油,連續換左好幾招越插越猛,原來都幾窄下個窿,依加啪啪聲。岩先好勁既叫床聲聽唔到啦!條女咬住嘴唇,谷到面都紅,對腳被又我頂起左,郁唔到避都無得避,下下入盡,依Q做左足有二十分鍾先出野。條女仲抱住我抖左好耐先放開。
落樓埋單,聽到榮少鸠up話16號搞物 狂歡party’ 到時啲女女會出曬來壹齊玩,仲有啤酒送,生果野食都免費。咪得個聽,禮拜四,邊得閑呀!

升級  53.33%

一星會員

補返,條女是63號

升級  1.48%

二星會員

好似幾好玩啊, 又可以送花選秀, 有時呢d環節都幾過癮~~~~

多謝報告  

升級  30.67%

三星會員

下次唔好再加入師弟 , 我以為是我出的

升級  5.93%

二星會員

擋也又幾好今波!

升級  78.58%

三星會員

"....{睇岩邊個就叫部長遞支花過去}......"
咁又幾盞鬼喎,
但萬一來客眾多,