winning11

查看: 4132|回復: 8

0326 師弟手記 之 的士夠格健康水會受罪篇

升級  30.67%

三星會員

26 號早上去了 的士夠格 健康水會
此場在以往的報告 , 均用難民營來形容
今天見有一排沒去過 , 就過去 , 入門口前 , 已問門僮 : " 多人嗎 ? "
門僮話 : 唔多人 , 有按摩房 !!
聽完就不誤有乍 , 便照上去

浴室
沐浴露 依舊用澳雪 , 正品
洗髮水 依舊用綠色樽飄柔 Rejoice , 假貨
水力好 , 衛生也可

入休息室
約 9 成滿 , 咁先來按腳 , 按完約 早上 7 點

叫安排入房 , 又話冇房 , 咁就死死氣在休息室邊睡邊等
服務員話排到叫醒我 !!
點知睡到十點正醒來 , 仲係話未有房及未有技師 , 真係九両菜
咁又再死死氣回休息椅再睡 !!
到十點九 , 卒之到我啦 , 但我計一計 , 現在入房按完再睡會好辛苦 , 咁不如改 12 點才叫我入房好過 !!
咁又再一次死死氣再睡 , 亦分咐他們 12 點叫我 !!
仆街啦 !! 一開眼 , 已點幾了 , 竟然冇人叫醒我入房
我已找人吊 , 由早上入來 , 一點幾才入房 , 痴線 !!
原本想 按 DISCO 式 , 放棄了 , 拿拿淋入房求其按中式便算 !!

入到房 , 技師到 , 中女樣唔差 , 先讓其入閘
我也發吓脾氣讓她知 !!
我直話 : 你地間場明騙我入來受罪 , 好--慶 !!
點知技師也話 , 今早好唔尋常 , 早班技師一上班全部上鐘 , 無一幸免
技師也好好口話 : 公司騙你 , 我就替你按好 D , 讓我唔好生氣 ..... 我聽住先

此技師 , 按中式按得好好 , 按得我好冧
反身之后 , 按得我爽死呀 !!

按完快快趣閃 , 開工了

從今次的慘痛經歷 , 無特別事都唔會在凌晨過後去 的士夠格健康水會 受罪 !!

師弟
2009 年 第 52 篇報告

升級  33.33%

三星會員

乜之前師弟兄唔係叫呢度做「往後戴刀」咩?做咩今次叫「的士夠格」?DISCO式又即係168那個?

升級  7.83%

三星會員

即係邊間場呀 ? 俾多d 貼士呀.

升級  90.92%

三星會員

英女皇果條街呀!!

升級  7.78%

二星會員

師弟兄
俾技師號碼我可以嗎?
唔該

升級  72.83%

三星會員

Bad Sauna, but good JS.  Even啦

升級  59.33%

三星會員

往後戴刀經常這樣的啦
食神

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

師弟 點解你咁叻 果D沐浴路同洗頭水 G道鞭D係假貨既?
我淨係G好假果D好臭 假假地果D就5色分la
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  22.96%

二星會員

QQ
thx for 不幸的report